USR sau când scuipatul ți se întoarce în față

Alinanța USR-PLUS a ieșit în presă (vezi „Adevărul„) pentru a condamna un atac al guerillei (deocamdată anonime) care a difuzat pliante care purtau, fals, antetul Alianței 2020, pliante de genul celui de mai jos:

Pliantele au fost răspândite în Cluj oraș în care, pretinde Alianța, aceasta se află pe primul loc in preferințele electoratului.

Doar două remarci:

1. În comunicatul senatorului USR Goțiu s-a strecurat o minciună prin omisiune: adevărat, pliantele nu au fost emise de către Alianța 2020. Dar ceea nu se spune este că, vorbind despre conținut, acesta este întru totul real; iar citatul conform căruia 92% dintre români nu ar fi indicat să aibă copii, ci ar fi preferabil să recurgă la avort, aparține unui influencer USR, fără îndoială.

2. În același comunicat se strecoară și o minciună integrală, cap-coadă, acolo unde senatorul pretinde că Alianța nu are europarlamentari, deci nu avea cum să voteze contra României. Dar Alianța are un europarlamentar, pe domnul Cristian Preda – ceea ce îi oferă un imens avantaj (nemeritat, deoarece nu a participat la alegerile de acum 4 ani) si anume acela de a avea reprezentanți în toate secțiile de vot din țară.

În concluzie. Nu sunt de acord și dezavuez gestul celor care au răspândit pliantele false. Pe de altă parte nu pot să nu apreciez ironia faptului că spusele unui membru al alianței, spuse neretractate și deci valabile în momentul de față, se întorc împotriva formațiunii politice care a girat atât persoana cât și spusele acesteia.

LE cer scuze, inițial confundasem și folosisem numele Oanei Bogdan în locul Ramonei Popescu. Nu, Oana nu pledează pentru pruncucideri ci „doar” pentru eliminarea proprietății private și a vieții în cuplu.

Etichete:, , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: