True!

Etichete:

5 comentarii pe “True!”

 1. pozeDECAT 21 mai 2019 la 9:47 PM #

  Asta e un mesaj pe care l-am detestat intotdeauna – „nu-ti irosi votul!”. Eu din principiu votez cu cine cred/vreau eu si nu cu cine-mi sugereaza un sondaj sau altul in ideea ca as face-o ca sa piarda altii. Eu nu votez niciodata ca sa piarda altii ci ca sa castige cine cred eu ca merita la acel moment.
  Orice partid poate invinge PSD daca este votat. Asa ca inducerea ideii de a nu vota cu cine consideri ca merita pe ipoteza ca nimeni alcineva nu ar face-o, este o soparla. De care nu va acuz dar asta este o manipulare care se inscrie in acelasi palier cu votati „cu raul cel mai mic”.

  Apreciază

 2. pozeDECAT 25 mai 2019 la 10:37 AM #

  Aveti explicatiile mai detaliate aici:
  https://a-craciunescu.blogspot.com/2019/05/despre-alegeri-gresite.html

  Apreciază

  • Radu Zlati 25 mai 2019 la 11:49 AM #

   doar o obiecție. Pe vremuri jucam un joc online, și pe acolo se spunea despre in-game-prophiles ca mine: „once pirate, always pirate”. Deci poate că sunt fost parlamentar. Dar am fost om politic (e drept, la nivel local) și voi fi om politic (măcar pentru unii) indiferent de statusul meu în ierarhia unui partid. Sunt om politic pentru că sunt om, iar omul este un animal politic.

   Apreciază

   • pozeDECAT 25 mai 2019 la 6:09 PM #

    Am crezut ca nu mai sunteti om politic pentru ca ati negat ferm („exclus”) orice intentie de a reveni in prim planul luat azi de niste … indivizi. A sta deoparte nu e tocmai definitia mea de om politic, asta e motivul pentru care am zis „fost om politic”. Ma bucur sa aud ca totusi n-ati renuntat.

    Apreciază

    • Radu Zlati 25 mai 2019 la 6:26 PM #

     rămâne valabilă chestia cu exclus. Dar asta nu înseamnă că intenționez să mă limitez la cultivarea legumelor, atâta vreme cât cred că mai am ceva de zis. 😛

     Apreciază

%d blogeri au apreciat: