Bogdan Cantaragiu rămâne preşedintele PDL Sector 1

Biroul Permanent Naţional al PDL a decis, luni, ca deputatul Bogdan Cantaragiu să rămână preşedinte al Organizaţiei bucureştene a Sectorului 1, urmând ca activitatea preşedinţilor de organizaţii judeţene să fie evaluată doar după Convenţia Naţională din mai.

Conducerea democrat-liberală a decis să invalideze, luni, hotărârea prin care Biroul Permanent al PDL Bucureşti Sector 1 l-a demis pe deputatul Bogdan Cantaragiu de le şefia filialei. „S-a decis ca analiza activităţii preşedinţilor de organizaţii judeţene la nivel naţional să se facă după data de 15 mai, după alegerile la nivel naţional din PDL, pentru că suntem în proces de alegeri interne în partid”, a declarat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, după şedinţa de luni a BPN.

Întrebat dacă asta înseamnă că Bogdan Cantaragiu îşi menţine funcţia, Flutur a răspuns: „Evident că da. S-a luat act de ceea ce s-a întâmplat până acum, analiza activităţii preşedinţilor se va face după alegeri.”

Fostul deputat Anca Costantinescu a afirmat joi, pentru NewsIn, că Biroul Permanent al PDL Sector 1 a votat demiterea lui Bogdan Cantaragiu din funcţia de preşedinte al organizaţiei, motivul invocat fiind prejudiciile de imagine aduse partidului.

În cadrul unei şedinţe desfăşurate joi seara, conducerea organizaţiei a luat în dezbatere propunerea ca deputatul PDL Bogdan Cantaragiu să fie demis de la preşedinţia filialei. „S-au strâns nişte semnături dintr-o iniţiativă cu autori necunoscuţi pentru demiterea dumnealui de parcă ieri sau astăzi s-a aflat că ar fi implicat în cazul Dan Păsat şi ar aduce prejudicii imaginii partidului”, a declarat Anca Constantinescu pentru NewsIn.

sursa: Realitatea.net

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: