Surse: Vântu va anunța vanzarea unor actiuni RTV lui Schwartzenberg

UPDATE: Sorin Ovidiu Vântu urmează să anunțe luni, potrivit unor surse Impactnews, vanzarea a 10% din actiunile trustului Realitatea-Cațavencu  catre omul de afaceri Elan Schwartzenberg, nume despre care Impactnews a vorbit chiar în noaptea scandalului cu bodyguarzi din sediul televiziunii de știri. Conform acelorași surse, contractului de management al lui Sebastian Ghiță nu va fi afectat.

Potrivit surselor Impactnews, anunțul pe care urmează să-l facă Sorin Ovidiu Vântu în cursul zilei de luni se referă la vânzarea trustului Realitatea-Cațavencu. Se pare ca Vantu a imprumutat niste bani de la Elan Schwartzenberg pe care i-a garantat cu 10 la suta din actiunile Realitatii. Schwartzenberg va deveniun imputernicit a lui Vantu, de fapt al copiilor acestuia in gestionarea afacerilor din Romania.

Dupa unele surse, totusi,  Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu, urmează să preia trustul, fiind un nume vehiculat chiar de la începutul scandalului dintre Vântu și Ghiță.

Cu toate acestea, conform acelorași surse, Ghiță va rămâne manager al Realității TV.

Vântu a declarat vineri, înainte să fie încarcerat la Direcția de Cercetări Penale, că Sebastian Ghiță este doar o unealtă în mâinile președintelui Băsescu, dar că-i pregătește acestuia din urmă o surpriză, pe care o va anunța luni.

sursa: ImpactNews

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: