Mediafax – Kelemen: UDMR nu exclude posibilitatea participării la alegerile locale pe liste comune cu CNMT

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, în judeţul Cluj, că Uniunea nu exclude posibilitatea de a participa pe liste comune la alegerile locale cu Consiliul Naţional al Maghiarilor din Transilvania, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Kelemen Hunor a spus, miercuri, la Sic, judeţul Cluj, că UDMR şi CNMT ar putea avea candidaţi comuni la alegerile locale din 2012. „Mă bucur că vicepreşedintele Parlamentului European, Laszlo Tokes, a preluat ideea lansată de mine acum zece zile, când au început Zilele Maghiare de Cluj, mă bucur că şi el susţine ceea ce noi susţinem de foarte mult timp şi mă bucur că, după un an şi ceva, domnul Tokes a ajuns la concluzia că sunt momente când trebuie să mergem pe liste comune. Listele UDMR sunt deschise, aşa cum deschise au fost în 2009 pentru domnul Tokes ca să ajungă în Parlamentul Eurropean, în continuare vom susţine acest lucru. Dânsul a prins un mandat important şi sperăm că va continua şi după 2014 activitatea în Parlamentul European tot în culorile UDMR”, a afirmat Kelemen Hunor.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, participă, miercuri, la comemorarea zilei „Sfântul Birtalan” în localitatea Sic, judeţul Cluj.

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: