MEDIAFAX – Nicolăescu: Comisia USL privind suspendarea trebuie să consulte specialişti în Drept constituţional

Comisia USL care redactează cererea de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu s-a întâlnit şi a evaluat posibilele motive de suspendare, urmând ca o nouă întâlnire să aibă loc săptămâna viitoare, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, viceliderul grupului PNL din Cameră, Eugen Nicolăescu.  „Comisia s-a întâlnit ieri (miercuri, n.r.), se va mai întâlni săptămâna viitoare încă o dată. E greu de spus când se definitizează cererea. În acest moment am făcut o evaluare a posibilelor motive de suspendare şi vom continua evaluarea săptămâna viitoare. După aceea vom vedea care sunt paşii următori”, a spus Nicolăescu.

El a precizat că, în opinia sa, este necesară şi consultarea unor specialişti în Drept constiuţional. „Cred în acest moment că va trebui să ne consultăm cu o serie de specialişti în Drept constituţional, aşa cum ar fi normal şi cum ar trebui, înainte să dăm un punct de vedere public”, a spus Nicolăescu.

Comisia USL care va redacta cererea de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu are în componenţă opt membri, patru de la PNL şi patru de la PSD: Călin Popescu Tăriceanu, Eugen Nicolăescu, Ciprian Dobre, Mircea Diaconu, Ion Chelaru, Toni Greblă, Florin Iordache şi Ciprian Nica.

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: