Pesurse.ro – ZVON – Vanghelie şi Oana la PPDD. Unul ar vrea Capitala, celălalt Sectorul 5

Potrivit zvonului care umblă printre politicieni, Marian Vanghelie ar urma să îşi anunţe în curând demisia din PSD. După acest pas… împreună cu iubita lui ar urma să se înscrie în Partidul Poporului Dan Diaconescu şi să devină candidaţi ai acestui partid la alegerile locale din luna iunie. Sursele îl indică pe Marian Vanghelie ca posibil candidat al PPDD la Primăria Capitalei, iar pe Oana Mizil ca posibil candidat al PPDD la Primăria Sectorului 5 (adică chiar în locul în care iubitul ei este acum primar).

Deocamdată informaţia este un zvon şi trebuie luată ca atare. Marian Vanghelie este actual vicepreşedinte al PSD la nivel naţional şi preşedinte executiv la PSD Bucureşti şi a afirmat de mai multe ori că nu intenţionează să părăsească partidului şi că va fi candidatul USL pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5.

Pe de altă parte, alte informaţii îi dau deja ca şi transferaţi pe cei doi la UNPR la sfârşitul acestei săptămâni. Preşedintele UNPR Marian Sârbu s-a şi declarat public onorat de posibilitatea ca deputatul Oana Mizil să se înscrie în UNPR.

Deocamdată… mai mulţi apropiaţi ai lui Marian Vanghelie au demisionat din PSD şi s-au dus la UNPR. Ultimul transfer a fost cel al deputatului Aurelia Vasile, fost secretar general al PSD Bucureşti.

 

Etichete:, , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: