Comunicat de presă: Întrevederea ministrului Finanțelor, Daniel Chițoiu, cu Preşedintele Băncii Internaţionale de Cooperare Economică (BICE)

daniel_chitoiu_1_Astăzi, 4 octombrie 2013, domnul  Daniel Chiţoiu, Viceprim-ministru, Ministrul Finanţelor Publice s-a întâlnit cu domnul Belîi Vladimir Vladimirovici, Preşedintele Băncii Internaţionale de Cooperare Economică (BICE).

Întâlnirea a avut drept scop abordarea subiectelor incluse pe agenda celei de-a 122-a reuniuni a Consiliului Băncii care va avea loc în data de 23 octombrie a.c. la Moscova.

În deschiderea întâlnirii, domnul Daniel Chiţoiu a subliniat că îşi doreşte o colaborare mai strânsă între România şi BICE prin intensificarea activităţii băncii  în sprijinirea firmelor româneşti. De asemenea, a punctat că îşi doreşte ca BICE să diversifice serviciile pentru mediul de afaceri.

Preşedintele BICE şi-a exprimat intenţia unei colaborări strânse cu Eximbank. De asemenea, acesta a subliniat că îşi doreşte ca BICE să-şi continue activitatea pe direcţiile prioritare asumate: dezvoltarea activităţilor comerciale cu structurile financiare şi comerciale în interesul statelor membre, finanţarea operaţiunilor şi proiectelor comerciale în statele membre, prestarea de servicii de decontare, creditare şi consultanţă.

Reuniunea Consiliului BICE din luna octombrie este dedicată aniversării a 50 de ani de la înfiinţarea acesteia, iar cel mai important punct înscris pe ordinea de zi îl reprezintă modificarea documentelor statutare.

Etichete:, , , ,

2 comentarii pe “Comunicat de presă: Întrevederea ministrului Finanțelor, Daniel Chițoiu, cu Preşedintele Băncii Internaţionale de Cooperare Economică (BICE)”

 1. alexc 5 octombrie 2013 la 2:41 AM #

  eu intuiesc urmatoarele: psd , ca sa se razbune si sa loveasca in discursul lui crin, va aviza impreuna cu pdl urmarirea penala in cazul lui vosganian.

  Apreciază

  • Radu Zlati 5 octombrie 2013 la 6:37 PM #

   cred că în cazul lui Vozganian nu se va mai cere votul în plen, Comisia juridică a respins solicitarea DNA. ”Case closed.”

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: