Cristina Ancuța Pocora: Premierul României, singura voce autorizată în ceea ce privește nominalizările PNL

Pocora“În ceea ce privește subiectul nominalizării prim-vicepreședintelui PNL, Klaus Iohannis, pentru funcția de vicepremier și ministru al Internelor în Guvernul României, potrivit este să avem răbdare, să așteptăm revenirea premierului în țară și să evităm discuțiile inutile pe tot felul de teme care n-au legătură cu nominalizarea în sine.

Premierul României este singura voce autorizată să aibă o poziție pe această chestiune. De altfel, Victor Ponta a agreat cooptarea lui Klaus Iohannis în Guvern, spunând că este un mare câștig pentru Cabinet său, urmând ca detaliile tehnice să fie discutate la nivelul USL. Există un raport clar stabilit între partidul care face nominalizarea pentru un anumit minister și premier.

După revenirea în țară a prim-ministrului, urmează să fie discutate aspectele procedurale și elementele referitoare la calendarul învestirii noilor membri ai Executivului.

Propunerile avansate de Partidul Național Liberal pentru ocuparea celor patru portofolii în Guvernul României nu fac obiectul unor discuții în cadrul ședințelor USL, cum, de altfel, nu s-a întâmplat nici în alte ocazii cu nominalizările făcute de partidele partenere în USL.”

8 februarie 2014                                   

Cristina Ancuța Pocora,

Purtător de cuvânt al PNL

Etichete:, , , , , , , ,

3 comentarii pe “Cristina Ancuța Pocora: Premierul României, singura voce autorizată în ceea ce privește nominalizările PNL”

 1. Vulcan 8 februarie 2014 la 8:42 PM #

  Nimic mai adevarat in raport cu situatia pentru care d-ra Pocora nu avea nevoie de inteligenta sau de functia de la inaltimea careia face precizari ! Ar avea tupeul sa comenteze alteva? De pilda ;
  – remanierea unui guvern este apanajul excusiv a Primului Ministru .
  – pasul inainte facut de Crin Antonescu este o greseala si lipsa de respect pentru Primul Ministru !
  – aceasta situatie penibila in care se afla PNL( la guvernare cu PSD ) face din Crin Antonescu persoana care in calitate de Presedinte de partid sa se asemene cu un pilot care in caz de urgenta incearca comenzi care nu mai corespund salvarii ! Apasa pe fiecare dar nici una nu raspunde !? Ori este corupta, ori este puscariabil ori este incompetenta !
  Se pune intrebarea – De ce ?
  Raspunsul este simplu !
  Acest partid PNL este copia mai mica a PSD unde procedurile resursei umane sunt alese in cel mai nedemocratic mod !
  Criterii : incapabili, prosti, lipsa de verticalitate, iesmeni si bani ! Acest tip de oameni sun promovati ! Ei sunt gasca care impreuna cu Presedintii de filiale alesi din inertie si interese obscure pe care electoratul nu le cunoaste ajung sa fie decidentii destinului Romaniei !!!
  Si inca un amanunt ! USL este raul, asemanator lui Ion Iliescu, unde societatea romaneasca a ramas captiva tuturor incapabililior, coruptilor si golanilor politici, scursuri ale societatii romanesti care au acumulat averi prin furt institutional ! Pentru toate acestea este de vina Traian Basescu care a uitat de tepe ! A descoperit viciile constitutiei, coflictul institutional in final agricultura ! Suntem intr-un cerc al degradarii umane prin politica cum Romania nu a mai cunoscut niciodata in exixtenta ei !!!!

  Apreciază

 2. chioru 10 februarie 2014 la 1:39 AM #

  1) in orice tara partenerul junior dintr-o coalitie nu benefeciaza de nimic electoral. voturile pentru masurile bune le ia psd-ul, iar pentru cele proaste , voturile se duc la pdl. deci pnl nu are vreun beneficiu decat daca va continua sa critice de la putere ineptiile stangisto- talharesti ale psd.
  2) bogdan teodorescu pesedistul sondor sociolog afirma ca perioada de liniste politica ianuarie -iulie 2013 a dus la cresterea lui ponta pana la 50% incredere, deci de aceea basescu a reinceput de-atunci atacul. concluzia: pentru liberali daca e liniste castiga electoral psd. deci ei trebuie sa faca mult scandal.

  Apreciază

 3. chioru 10 februarie 2014 la 1:41 AM #

  plus ca pnl ar trebui sa iasa de la guvernare pana in 2016 , pentru ca populatia a votat intotdeauna cu opozitia, deci va vota cu pdl daca la putere se va afla usl. desi tariceanu a distrus tara marind nesustenabil pensiile, tot a luat pnl doar 15% la parlamentare(de fapt 18% din cauza ca a aranjat convenabil cu hrebenciuc(asa a declarat el) colegiile.

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: