Precizarea președintelui PNL, Klaus Iohannis, cu privire la subiectul ofițerilor acoperiți

klaus iohannisÎn urma interpretărilor date declarațiilor pe care le-am făcut astăzi, 29 septembrie, la interviurile Adevărul Live, referitoare la subiectul ofițerilor acoperiți, doresc să fac următoarele precizări:

Am fost întrebat dacă eu consider că este bine să existe ofițeri sub acoperire în general, și de asemenea în viața politică și în presă. Răspunsul meu afirmativ viza doar prima parte a întrebării, în sensul că este în regulă să existe ofițeri acoperiți în general. Nu m-am referit nicio clipă la cazurile de ofițeri acoperiți din politică sau presă. N-ar fi avut niciun sens să fac o astfel de considerație, în condițiile în care, prin lege, personalului din servicii îi este interzis să se implice în viața politică.

Klaus Iohannis,

Președinte PNL

Etichete:, , , ,

8 comentarii pe “Precizarea președintelui PNL, Klaus Iohannis, cu privire la subiectul ofițerilor acoperiți”

 1. Liliana Necula 29 septembrie 2014 la 11:06 PM #

  Rau ati ajuns, domnu’ Zlati, sa publicati reveniri asupra unor declaratii catastrofale, cu efect devastator. Faceti vreodata comparatii intre minunatu’ candidat si Crin Antonescu ? Dar intre viata Dumneavoastra alaturi de cei doi ? Cariera Dumneavoastra politica se afla in evolutie sau involutie ? Sunteti mandru de Dumneavoastra ?

  Apreciază

  • Radu Zlati 30 septembrie 2014 la 11:45 AM #

   Eu nu am viață „alături” de Klaus Iohannis, tot așa cum nu am avut o viață alături de Crin, eu fiind, prin naștere și opțiune personală, heterosexual. Cariera mea politică se simte bine, mersi de interes, chiar dacă nu mi-o doresc, în circumstanțele actuale, continuată (nu la acest nivel) după Decembrie 2016. Cât despre chestiunea cu mândria, sunteți mândră de întrebările pe care le puneți?

   Apreciază

   • toma s. 30 septembrie 2014 la 2:53 PM #

    Daca credeti ca raspunzand asa, in doi peri ,cu „subtilitati” celor care mai credeau ca sunteti un SUSTINATOR , un prieten, un fost coleg al lui Crin Antonescu si NU un partener de viata,deci daca va comportati asa cu liberalii autentici si dezamagiti de optiunea partidului pentru un candidat ce si-a tradat colegul care s-a luptat sa ajunga nr.2 in partid, ATUNCI,D-LE ZLATI SA NU VA MIRATI CA VETI AVEA DIN CE IN CE MAI PUTINI ALEGATORI LIBERALI DE ACUM INCOLO!!! SA VA FIE DVS. RUSINE, PENTRU CA ATI RENUNTAT FARA LUPTA LA UN CANDIDAT CU ADEVARAT VIABIL SI PT.PNL SI PENTRU ROMANI, ALEGAND SA VA FACETI PRES IN FATA TRADATORILOR DIN PARTID CAT SI AI CELOR PORTOCALII, CE-AU DUS TARA SPRE PRAPASTIE IN NUMAI 10 ANI! LILIANA NECULA, ITI IMPARTASESC PAREREA!

    Apreciază

    • Radu Zlati 30 septembrie 2014 la 6:57 PM #

     stimate domn. Unor întrebări impertinente (și am proprietatea termenilor) le-am răspuns mult mai politicos decât era cazul, zic eu. Nu doamna este cea care ar putea să îmi condamne comportamentul, spusele, atitudinile politice (publice sau mai puțin publice) ci Crin Antonescu. Țin să vă liniștesc, pe dvstră ți pe domana pe care o apărați: Crin este de acord (cel puțin până în acest moment) cu ceea ce fac. Și dacă el îmi va cere să procedez altfel, fără îndoială că aș proceda așa cum mi-ar solicita, Dar pentru asta ar trebui să îmi spună el, iar nu cineva care crede că știe (prin revelație sau prin altă cale) mai bine decât Crin însuși cum ar trebui să se comporte părietenii lui Crin.

     Apreciază

 2. katy 30 septembrie 2014 la 3:06 PM #

  Precizari dupa gafe,erori peste erori si asa mai departe spre”victoria” finala?!? Cititul dupa promptere,o versiune moderna a foilor dupa care silabisea ceasca??? In ce hal a ajuns PNL sa aleaga un presedinte lipsit total de afinitati pentru valorile ce au dus la infiintarea acestui partid fauritor de tara ,lipsit total de dorinta de a ajuta cetatenii acestei tari sa aiba o tara respectata in lume, dorintele sale sunt foarte limitate, la averi personale, functii ,recunoastere internationala pentru dansul si in cel mai bun caz pt. etnia sa…

  Apreciază

 3. Liliana Necula 30 septembrie 2014 la 8:14 PM #

  Mai intai, le multumesc lui Katy si lui Toma S. ca m-au sustinut si au aparat un punct de vedere evident. Domnle Zlati, imi cer scuze daca v-am parut impertinenta, eu eram doar enervata de supusenia asta remarcabila a unui liberal ( nu sunteti singurul ! ), pe deasupra avand si reputatia de a fi fost coleg de facultate cu Crin si prieten de-o viata. Supusenie pe care, iata, o confirmati si in acest raspuns : ” Și dacă el îmi va cere să procedez altfel, fără îndoială că aș proceda așa cum mi-ar solicita, ” (?) Dar Dumneavoastra nu aveti personalitate, nu va proiectati singur gesturile, atitudinile, comportamentul, deciziile, trebuie sa va spuna Crin sau altcineva ce sa faceti ? ( Stiti bine ca el nu o sa va spuna niciodata asa ceva, cred ca are oroare de servanti si de executanti ). Si daca tot nu vreti sa va continuati cariera parlamentara, de ce atata zel ? In legatura cu mandria, nu, eu nu sunt mandra de aceste intrebari, sunt tare mahnita sa vad ce s-a ales din partid si din oamenii sai ; in fine, un om politic ( asta sunteti, nu ? ) trebuie sa se astepte la orice intrebare si sa faca fata oricarei critici.

  Apreciază

  • Radu Zlati 30 septembrie 2014 la 9:14 PM #

   dacă nu aș fi dorit să fac față întrebării, aș fi șters-o, aici apar numai postările agreate de mine. Dar sincer (și mă repet) am ajuns la saturație cu domnii și doamnele care îi vor binele lui Antonescu, dar uită să îl întrebe în ce fel vede el acest bine. Eu l-am întrebat, și mi-a răspuns. Dacă a fost sincer sau nu, este treaba domniei sale, se presupune că între rpieteni nu încape minciuna. Așa că, îmi pare rău pentru aceia care decretează ce ar trebui să facă Antonescu, sau prietenii lui Antonescu, într-o sitiuație dată: nu sunteți nici în șoșonii lui, nici în ai lor. Greșește el, greșim noi, fiecare cu păcatele noastre. I rest my case. Nu aruncați cu piatra până când nu sunteți, voi înșivă, într-o situație identică. Și nici chiar atunci!

   Apreciază

   • corelia 30 septembrie 2014 la 10:57 PM #

    D-le Zlati, noi ii respectam alegerea si il sustinem, pentru ca ne-am dat seama ca a fost abandonat de partid, dupa 5 ani in care s-a pus in slujba lui zi de zi,reusind sa-l aduca la cel mai mare procent din istoria sa recenta si sa-si sacrifice din credibilitate sustinand oameni ce au dezamagit si l-au dezamagit, pentru un proiect vizionar pentru tara,pentru o tara de pietoni, nu de baroni, dupa cum din pacate sasul sustine! PNL ii datoreaza mult acestui presedinte care poate sa stea fara probleme langa marii fondatori si patrioti ai acestui partid! IL SUSTINEM SI-I DORIM REINTOARCERE GRABNICA!!!

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: