Comunicat de presă: ACL diaspora îndeamnă toți reprezentanții partidelor politice să își îndeplinească sarcinile pe 16 noiembrie

aclÎn lumina tuturor neregulilor semnalate în turul întâi al alegerilor prezidențiale din acest an și având în vedere instabilitatea politică și instituțională care planează asupra Ministerului Afacerilor Externe, ACL Diaspora îi îndeamnă pe toți reprezentanții partidelor politice care și-au reprezentat formațiunile pe 2 noiembrie să procedeze la fel și să fie la fel de vigilenți și în turul al doilea.

Avem încredere că toți cei prezenți și-au făcut datoria cu profesionalism și le recomandăm să procedeze la fel și duminica aceasta.

„În primul rând, dorim să mulțumim reprezentanților partidelor politice, indiferent de culorile pe care aceștia le-au apărat, pentru efortul depus în primul tur de scrutin. Îi îndemnăm să fie prezenți și acum în secțiile de votare, deoarece sunt singurii care pot crea un echilibru în această stare de instabilitate și incertitudine de la nivelul organizațional al alegerilor. Reprezentanții partidelor în secțiile de votare sunt vectorii prin care organizațiile politice există în ziua votului. Doresc să subliniez faptul că mesajul nostru nu este unul antiguvernamental, ci unul în spiritul lucrului bine făcut.”, a declarat Victor Ionescu, copreședinte al ACL Diaspora.

11 noiembrie 2014

Biroul de presă al ACL Diaspora

Etichete:, ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: