Comunicat de presă ACL: Troc marca Victor Ponta: funcții publice contra sprijin politic

aclVictor Ponta știe că nu are nicio șansă  să câștige alegerile pentru funcția de președinte prin căi legitime. De aceea, nu mai reprezintă de mult pentru nimeni o surpriză faptul că PSD și Victor Ponta folosesc banii publici pentru a-și asigura avantaje în goana lor disperată după voturi.  Nu contează culoarea politică sau orientarea ideologică, oricine este binevenit în marea familie pesedistă câtă vreme își declară simpatia și sprijinul pentru Victor Ponta.

Constatăm că PSD a devenit un fel de insectar politic, în care se regăsesc de-a valma tot soiul de personaje și figuri mai mult sau mai puțin expirate ale scenei politice autohtone. Toți acești oameni sunt dispuși să susțină marele partid roșu și pe liderul său în schimbul unor funcții publice. Călin Popescu Tăriceanu și Teodor Meleșcanu sunt exemplele cele mai elocvente ale oportunismului, politicieni gata să renunțe la orice moralitate și să devină marionete ale PSD pentru a primi o demnitate publică în aparatul guvernamental.

Cele mai noi achiziții ale lui Victor Ponta sunt Simona-Allice Man, preşedintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu, care a fost numită luni la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Turism și Eduard Călin Dumitrașcu, șeful PPDD Buzău, numit secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene. Este răsplata din bani publici oferită de Victor Ponta liderilor PPDD în speranța că va obține niște voturi în plus la alegerile de duminică. Ca tabloul să fie complet, așteptăm în orice moment și nominalizarea lui Corneliu Vadim Tudor pentru o funcție în aparatul de stat.

Este scandalos modul în care primul-ministru își arată grija pentru cei care îl susțin, folosind resursele guvernamentale. Suntem însă convinși că toate aceste manevre nu vor trece neobservate, iar cetățenii îl vor sancționa dur duminică, prin vot, pe candidatul PSD.

Departamentul de Comunicare al ACL

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: