În răspăr (LIV): Tehnocrat… da’ să știm și noi!

Deci Valentin Ionescu, eminentul consultant economic, fost ministru, fost consilier prezidențial și mai nou mojic cu patalama în regulă (vezi reacția de ieri seară din studioul România TV), este membru UNPR?

Domnul Cioloș știe? Dar ministrul care și l-a antamat consilier, știe? Curat tehnocrat, domnu’ Ionescu – da’ să știm și noi…

Technocrat-Motto

Să fim înțeleși – nu prețuiesc prea mult liderii sindicali naționali din învățământ, cred că au trădat interesele de bază nu doar ale membrilor de sindicat dar și ale Învățământului de prea multe ori pentru a îi crede și urma. Dar îl cred pe liderul sindical care spunea că are în față hârtiile primite din partea Ministerului Muncii, hârtii conform cărora un cadru didactic, dacă nu aduce în școală finanțări prin proiecte, nu este un cadru didactic performant, drept care nu își încasează salariul întreg. Și mai cred că domnul Valentin Ionescu, în chestiune, era prost informat. Adică mai pe scurt prost.

Dincolo de asta, sunt de acord cu introducerea criteriilor de performanță în salarizarea cadrelor didactice, dar refuz să cred că mintea creață a unui tehnocrat a putut izvodi chestia că un cadru didactic performant 100% este doar acela care aduce bănuți în școală. Dacă doar atât pot tehnocrații pe care și eu i-am votat, atunci își pot lua bocceluța și să se ducă de unde au venit.

PS Dacă nu greșesc, erau vorbe pe coridoarele Parlamentului cum că doamna propusă la Ministerul Muncii, când a fost audiată la Comisia de specialitate, anterior votului în plen, a răspuns întrebărilor adresate ceva de genul ”dați-mi voie să mă documentez, voi veni cu răspunsuri la prima noastră reîntâlnire.” Încep să cred că vorbele aveau mai mult decât un sâmbure de adevăr.

Etichete:, , , , ,

2 comentarii pe “În răspăr (LIV): Tehnocrat… da’ să știm și noi!”

  1. petre 15 ianuarie 2016 la 2:39 PM #

    CURAT BOU,DAR SA STIM SI NOI DE LA BOUL,BOII, CE-L NUMESC.

    Apreciază

  2. petre 15 ianuarie 2016 la 2:42 PM #

    Un mic vitel care ajunge si politician,ulerior traieste si moare ca BOU.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: