pesurse.com: Liste pentru partidul prezidential

Nici nu ştiu ce să mai cred. E aşa un haos prin PDL în aceste zile că fiecare spune vrute şi nevrute. Am auzit una destul de interesantă – se spune că prin filialele judeţene ale PDL se fac liste cu potenţiali membri pentru un nou partid prezidenţial. Dacă informaţia îmi venea de la vreun pdl-ist oarecare sau de la vreun deputat care vrea să fie mai şmecher nu prea mă interesa, Dar când asta o spune um membru al Cabinetului Boc… atunci mă cam pune pe gânduri: „Se fac liste prin filiale. Ordinul vine de la Cotroceni„, susţine demnitarul.

Potrivit ministrului (şi nu am să îi dezvălui identitatea), prosteala aia cu Albă-ca-zăpada nu e chiar o invenţie. Ea ar urma să fie o construcţie nouă pusă în slujba Cotroceniului. S-ar numi ceva în genul Partidul Creştin-Democrat şi ar proveni ca o extensie logică a Platformei Creştin-Democrate înfiinţate de ministrul de externe Teodor Baconschi.
Listele sunt ca şi finalizate! „În cazul în care Blaga iese preşedinte la Convenţie şi nu acceptă să se supună, atunci va urma nebunia!„, a subliniat ministrul.

Etichete:, ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat asta: