pesurse.com: Mâine începe războiul pe faţă în PDL! Blaga va fi indicat drept „regină”!

Nu mai am nici un fel de îndoială acum că lupta dintre Vasile Blaga şi Traian Băsescu există cu adevărat. Cireaşa de pe tort a constituit-o şedinţa Consiliului Naţional de Conducere al PDL de sâmbătă când apropiaţii preşedintelui au fost umiliţi. Cum Convenţia Naţională a PDL se apropie şi Vasile Blaga nupare să aibă contracandidat lucrurile se vor precipita. Care să fie soluţia? Îndepărtarea lui Vasile Blaga e imperios necesară pentru ca preşedintele Traian Băasescu să nu piardă controlul PDL.

Ce se va întâmpla mâine? Va fi o conferinţă de presă în care Vasile Lincu, preşedintele Pro Lex va face dezvăluiri despre mafia din vămi. Domnul cu pricina este chiar cel care a lansat asemănarea dintre corupţia din vămi şi jocul de şah. În seara asta la emisiunea”Ştirea Zilei” realizată deGabriela Vrînceanu Firea de la Antena 3 a declarat senin: „Regina e un om prevenit din sistemul vamal şi care a urcat apoi rapid în politică„. La insistenţele realizatoarei şi a celorlalţi invitaţi, liderul de sindicat a mai spus: „A fost de două ori ministru în Guvernul României!„.

Apoi omul nu a mai dorit să comenteze pe motiv că dezvăluirile la face mâine. Om vedea… dar deja eu cred că ştiu ce nume va da 🙂

sursa: pesurse.com

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: