Roxana Ioprdache: KOVESI, DEMISIA! AUTOSESIZAREA PARCHETULUI GENERAL

Ciutacu a dat lovitura. Nu doar de blog(osferă). Nu doar de presă. De regim.

În orice ţară cât de cât civilizată, după ce se dovedeşte aşa ceva:

Anume, că Procurorul General al României calcă în picioare etica profesiei pe care a jurat pe Biblie să o apere şi trimite către presa oficioasă date confidenţiale din dosare în lucru, dezvăluirea nu doar că ar determina demisia instantanee a personajului incalificabil, ci i-ar şi atrage o autosesizare din partea instituţiei pe care tocmai a condus-o.

Kovesi, demisia! Acum! Şi zeghea.

P.S. 1. Să vedeţi cum o vor apăra, cum au apărat-o şi pe Borfeta. Pentru că noi suportăm nelegiuirea.

2. CINE sparge corespondenţa, ascultă telefoanele, etc., deci face poliţie politică? Doar nu credeţi că vreun hacker de plăcere a comis-o pe-asta! Sper ca serviciile să se fi săturat de atâta rahat în care regimul Băsescu a băgat România. Dar e inacceptabilă practica violării corespondenţei într-un stat de drept. Numai că ăsta nu-i stat de drept. Dimpotrivă. Regimul violează statul de drept şi drepturile omului.

Precizare: foarte greu şi târziu am reuşit să postez acest text. Şi nici nu-i de mirare. Secţia română a WordPress e subminată de cârtiţe portocalii.

UPDATE. Alura de vierme inelat, Mircea Marian, intră, cu tupeu grobian, telefonic, la Antena 3 în direct, emisiunea Danei Grecu şi se dă la Ciutacu, acuzându-l de minciună. Ciutacu nici nu apucă prea bine să-i spună că el minte, fiindcă televiziunea “mogulului” intră la publicitate. Asta e realitatea.

sursa: Roxania

Etichete:, , , , , ,

4 comentarii pe “Roxana Ioprdache: KOVESI, DEMISIA! AUTOSESIZAREA PARCHETULUI GENERAL”

 1. ribelalu` 9 aprilie 2011 la 7:54 PM #

  domn profesor, va stiam un tip cu capul pe umar, dar chiar asa sa credeti orice facatura? in 2 minute orice copil de 7 ani poate fabrica dovada asta.
  http://ribelalu.blogspot.com/2011/04/dovada-lui-ciutacu-2-minute-sa-o.html

  Apreciază

  • Gondolin 9 aprilie 2011 la 8:23 PM #

   stiu ce se poate face in doua minute 🙂
   am lucrat si eu cu servere apache sau dracarii in care imi putema face ce adrese de mail vroiam.
   Dar mai stiu si cum sa citesc din ceea ce spune si din ceea ce nu spune un comunicat de presa. Asa incat eu in cazul asta pariez pe Ciutacu. 🙂

   Apreciază

   • ribelalu` 10 aprilie 2011 la 1:44 PM #

    servere apache? :))…nu domn profesor…la un mail vechi, inlocuiesti datele de contact cu ce vrei tu si il trimiti mai departe unde vrei. Ciutacu era credibil daca facea print-screen de pe atsament.
    uitati…am primit si eu mailul de la Codruta:
    -> http://1.bp.blogspot.com/-gPWBRq8ZTlg/TaBsOoicGaI/AAAAAAAAAEw/zTKTn1HYX7A/s1600/kovesi.bmp

    Apreciază

    • Gondolin 10 aprilie 2011 la 2:05 PM #

     asta nu o stiam, dar nu este nici o problema.
     Dupa cum spuneam anterior, cele cateva decenii de citit presa mi-au format un anumit simt pentru a „decripta” cele ce se spun si mai ales cele ce nu se spun intr-o declaratie de presa precum aceea a Ministerului Public. Kovesi stie foarte bine ca poate emite o declaratie bublica prin care sa nege cu subiect si predicat acuzatia, dar mai stie ca, doamne fereste, asta ar putea sa atarne greu la un dosar penal ulterior (si nimeni nu ii poate garanta imunitatea in caz de schimbare a regimului!). Asa ca a pus pe altcineva sa dea o declaratie care trece pe langa subiect. De aceea inclin sa il cred pe Ciutacu.
     Evident, o lucratura (nu a lui Ciutacu, ci a cuiva care doreste sa il discrediteze, pe el si antenele!) nu este exclusa. Vom trai si vom vedea… sunt prea sarac sa dau un pariu in care cred ca am numai 70% sanse sa castig… ca v-as fi propus unul :))

     Apreciază

%d blogeri au apreciat: