Ilie Sârbu: Manipulare, dezinformare, minciună şi slugărnicie – numele vostru e Sebastian Lăzăroiu (MEDIAFAX)

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, l-a acuzat, miercuri, pe ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, de manipulare, dezinformare, minciună şi slugărnicie, afirmând că acesta îi supune pe români unui bombardament mediatic bine pregătit, analizat serios şi menit a induce în eroare opinia publică.

„La început am crezut că este vorba doar despre mintea deplasată a unui individ fascinat de poveştile nemuritoare, de Albă ca Zăpada, Scufiţa Roşie sau Pinocchio, dar constat că e timpul ca românii să ştie că sunt supuşi unui bombardament mediatic bine pregătit, analizat serios şi menit a induce în eroare opinia publică, pentru a genera, artificial, o stare de confuzie totală”, se arată într-o declaraţie de presă semnată de Ilie Sârbu, intitulată „Manipulare, dezinformare, minciună şi slugărnicie – numele vostru este Sebastian Lăzăroiu”.

Sârbu l-a catalogat pe ministrul Muncii drept „un personaj desprins parcă dintr-un scenariu ţesut în laboratoarele secrete de manipulare care existau în perioada Războiului Rece”.

„«Monştrii mediatici» de atunci (din perioada Războiului Rece – n.r.), specializaţi în traficul cu sentimente umane, cinici şi calculaţi precum un cyborg, reuşeau să manipuleze popoarele din estul Europei, vânzând iluzii la pachet cu o ciosvârtă de pui sau un peşte uitat în congelatoarele reci al vremii… Iniţial apărut în zona institutelor de cercetare a opiniei publice, ulterior promovat în rang de consilier prezidenţial, iar acum uns ministru al muncii, «talentatul domn» Sebastian Lăzăroiu e gata să treacă la un alt tip de misiune. Acum, nu va mai perora despre «revoluţia sexuală», combinată cu scene din benzile desenate cu Albă ca Zăpada, ci va trebui să-i manipuleze pe bieţii pensionari ai acestei ţări vlăguite şi secătuite, să îi încurce în calcule pe beneficiarii ajutorului social, să mintă frumos viitoarele mame, să păcălească – precum un iluzionist de supermarket – copiii şi tinerii beneficiari ai infimului sprijin oferit de un stat tot mai mic şi lipsit de consistenţă”, se mai arată în declaraţia de presă a senatorului PSD.

Sârbu mai susţine că, „adept declarat al tehnicilor de manipulare folosite de naziştii mânaţi de convingerea că «o minciună mai mare este crezută mai uşor de către mase decât o minciună mai mică», Sebastian Lăzăroiu lansează dezinformări la foc automat”.

„Aproape zilnic este preluat de mass-media, pe care o intoxică în aceste zile toride de vară, fiind conştient probabil că românii nu mai au bani să plece în vacanţă şi îşi petrec concedierea în faţa micilor ecrane. Evident că preocuparea majoră a domnului Lăzăroiu este legată de creşterea în sondaje a Uniunii Social Liberale, de acţiunile publice ale liderilor opoziţiei şi de alte aspecte ce, pe fond, le dau frisoane celor de la PDL care, indiferent câte scamatorii vor produce, în final vor da piept cu cetăţenii României în faţa urnelor de vot. Iar atunci, domnul Lăzăroiu va constata că misiunea sa a eşuat, că răbdarea cetăţenilor României a trecut de limită, iar forma fără fond în slujba căreia s-a pus va intra în istoria tristă a acestei ţări greu încercate”, se mai precizează în finalul comunicatului semnat de Ilie Sârbu.

Reclame

Etichete:, , , , , ,

Un comentariu pe “Ilie Sârbu: Manipulare, dezinformare, minciună şi slugărnicie – numele vostru e Sebastian Lăzăroiu (MEDIAFAX)”

  1. Lucian Bureriu 13 iulie 2011 la 6:49 PM #

    Felicitări domnului Ilie Sârbu pentru demontarea acestui mădular putred al unei puteri impotente. Poporul trebuie să afle cât mai multe amănunte despre fiecare instrument al lui Băsescu, despre artizanii catastrofei românești contemporane, unică în istoria acestui stat. Este bine ca politicienii USL să nu lase doar presei sarcina lupte cu Hydra despotică și să folosească toate modalitățile comunicării, nu doar televiziunea. Ne-am plictisit de propaganda agramată a Elenei Udrea pe blog/bleg. Încă o dată, felicitări și sănătate domnule Sârbu. (Un bănățean)

    Apreciază

%d blogeri au apreciat asta: