MEDIAFAX – PNL a solicitat aprobare pentru a organiza joi un miting în Bucureşti

BUCUREŞTI () – PNL a depus la Primăria Capitalei o solicitare pentru a organiza joi un miting de protest, în acest moment aşteptându-se aprobarea acesteia, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Aceleaşi surse au precizat că la mitingul respectiv vor participa şi liberali din teritoriu, nu doar cei din Bucureşti. În cursul după-amiezii de marţi este aşteptat să sosească la Bucureşti preşedintele PSD, Victor Ponta, cu care liderii PNL vor discuta detaliile participării în comun a partidelor membre USL la protest, au mai precizat sursele citate.

În cursul zilei de miercuri conducerea USL se va reuni într-o şedinţă „operativă” privind organizarea mitingului de joi.

Contactată de MEDIAFAX, Primăria Capitalei a confirmat că a primit din partea PNL o solicitare pentru organizarea unui miting joi, în Bucureşti.

Conducerea PC a luat, marţi, decizia de a se alătura PNL, în calitate de membru al ACD, la mitingul de protest care se va desfăşura în zilele următoare, a anunţat preşedintele PC Daniel Constantin, care a precizat că decizia a fost luată la „presiunea” membrilor partidului. Constantin a spus, la o conferinţă de presă, că acţiunea pleacă de la presiunea organizaţiilor locale de a veni la Bucureşti pentru a se alătura PNL într-o „acţiune decuplată de ceea ce se întâmplă în Piaţa Universităţii”.

Conducerea PNL l-a mandatat, luni, pe preşedintele liberal Crin Antonescu să discute în USL organizarea unui „amplu miting” şi a unui marş de protest în Bucureşti, în zilele următoare.

Reclame

Etichete:, , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat asta: