EvZ – Dan Diaconescu: Partidul Poporului o să aibă în curând 20 de parlamentari

Patronul OTV, Dan Diaconescu a declarat aseară, în emisiunea „Sub semnul întrebării” difuzată de B1Tv că în curând, Partidul Poporului o să aibă în jur de 20 de parlamentari, „cu preponderenţă de la USL,dar şi de la PDL”. „O să avem aproximativ 20 în curând(n.r. parlamentari), fiindcă trebuie să ne constituim de urgenţă un grup parlamentar propriu, cu preponderenţă de la USL, dar şi de la PD-L. Mă rog, intenţionăm şi de la UDMR. Fiindcă noi suntem un partid care îi primim de jos în sus în organizaţiile noastre pe toţi oamenii cinstiţi şi oneşti”, a susţinut Dan Diaconescu.

Patronul OTV a evitat însă  să ofere numele parlamentarilor care vor să devină membrii ai Partidului Poporului, susţinând încă că multe cereri de adeziune au fost depuse la nivelul organizaţiilor Partidului Poporului.  „E o inflaţie de cereri pe adresa sediilor noastre în sensul că aşa după cum ştiţi foarte mulţi parlamentari USL nu îşi vor mai putea conserva locurile pe listele viitoare fiindcă pesediştii trebuie să cedeze jumătate din locuri peneliştilor şi aşa mai departe”, a mai precizat Dan Diaconescu.

În privinţa amenzii primite de la CNA în valoarea de 200.000 de lei pentru difuzarea imaginilor cu Emil Boc dezbrăcat, că și-ar dori ca CNA  să fie desființată după următoarele alegeri.

„Toate televiziunile le-au difuzat sub aspectul informației. Cred că era super ok, toate televiziunile au discutat această știre. Acuma că doar noi am fost amendați este o nouă dovadă a politicii CNA. Mi-aș dori ca după viitoarele alegeri CNA să dispară”, a mai spus Diaconescu.

Reclame

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat asta: