ImpactNews: PDL si-a stabilit candidatii pentru primariile de sector. Vezi lista cu pretendenti!

Nicolae Onţanu, Liviu Negoiţă, Cristian Popescu Piedone şi Cristian Poteraş vor fi candidaţii PDL la primăriile sectoarelor 2,3,4 şi 6 ale Capitalei, candidatul pentru Primăria Generală urmând a fi stabilit până la 15 martie au declarat, sâmbătă, surse din PDL.

Potrivit surselor citate, „pentru sectoarele 1 şi 5 se aşteaptă rezultatele sondajelor. Un sondaj a fost făcut pentru stabilirea candidatului pentru Primăria Capitalei, iar în acesta a ieşit pe primele locuri Silviu Prigoană, dar urmează să fie făcut un alt sondaj, astfel încât până la 15 martie să fie stabiliţi toţi candidaţii „, au detaliat sursele citate.

PDL a stabilit candidaţii pentru primăriile de sector, numele lor urmând să fie anunţate printr-o „strategie potrivită”, partidul având şanse să mai câştige cel puţin o primărie pe lângă cele două pe care le deţine în prezent, a declarat, sâmbătă, vicepreşedintele PDL Elena Udrea. „Ne-am fixat candidaţii la toate sectoarele, la Bucureşti. O să-i anunţăm în perioada următoare, cu o strategie potrivită. Suntem la finalul evaluării şi sunt convinsă că PDL la Bucureşti va face o surpriză frumoasă, pentru că nu doar avem în acest moment două sectoare în care deţinem primăria, dar avem mari şanse să mai câştigăm cel puţin un sector”, a declarat vicepreşedintele PDL.

Udrea nu a dat nume, explicând că este vorba despre o strategie de lansare a candidaţilor prin intermediul căreia aceştia vor deveni cunoscuţi, dar a precizat că este vorba despre persoane care „sunt din organizaţia de Bucureşti”.

Preşedintele PNG George Becali, a declarat sâmbătă că, deşi susţinuse nominalizarea lui Liviu Negoiţă pentru primăria Capitalei, opţiunea PDL a fost alta, iar formaţiunea sa o va susţine, pentru că a decis să se alieze cu liberal-democraţii în alegerile pentru Bucureşti.

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: