Comunicat de presa privind decizia definitiva de clasare in cazul Ovidiu Silaghi

ovidiu silaghi mediafax foto gabriel petrescu-10531În legatură cu Decizia de clasare emisă de Curtea de Apel Oradea în cazul promovat de Agenția Națională de Integritate împotriva deputatului Ovidiu Ioan Silaghi, precizăm următoarele :

Hotărârea de clasare a fost emisă de către Curtea de Apel Oradea în data de 12 aprilie 2013. Hotărârea acestei instanțe este definitivă și irevocabilă și nu poate fi atacată cu recurs în nicio instanță.

Prin această clasare subiectul este închis și nicio instanță sau instituție a statului nu mai cercetează în vreun fel acest dosar.

Informațiile vehiculate în presă cum că ANI ar fi făcut recurs sunt greșite și fără fundament.

Tema  a fost promovată ca subiect de presă in ultimile zile pe fondul speculațiilor posibilei numiri a lui Ovidiu Silaghi la șefia Ministerului Transporturilor. Menționăm că Ovidiu Silaghi a fost ministru al Transporturilor în perioada mai – decembrie 2012,  timp în care a demarat introducerea managementului privat în companiile subordonate ministerului și a inițiat modificările cerute de Comisia Europeană pentru ridicarea pre-suspendării finanțărilor pe POS Transporturi.

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: