Declarație de presă deputat Radu Zlati: Eu am votat! Tu?

Radu-ZlatiAm votat cu gândul la copiii și nepoatele mele, la milioanele de români care așteaptă ca România, la un sfert de veac de la Revoluție, să intre pe un făgaș al normalității, al decenței și a bunului simț în politicile publice, al lucrurilor făcute bine și cu dreaptă măsură. Mi-am făcut datoria de cetățean și de liberal, de reprezentant al unui partid care a făurit istoria modernă a României, dar care privește cu speranță și încredere în viitor. Este important ca cetățenii să iasă la vot, să își exprima voința politică – nu numai ca dovadă a spiritului lor civic, dar și pentu că interesele lor, ale familiilor lor, ale tuturor românilor, sunt afectate de acest vot pe care azi îl dăm cu speranța că viitorul nu va repeta greșelile trecutului.

Am rugămintea ca în special tânăra generație să iasă la vot – viitorul vostru se determină acum nu doar pe rețelele de socializare ci în special la vot. Arătați că vă pasă ce se întâmplă cu țara voastră, arătați că vă pasă cine va reprezenta România și pe voi în lume, arătați că respingeți duplicitatea, minciuna, impostura și că sunteți pentru soluții reale și morale la problemele voastre și ale țării. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Etichete:, , , ,

4 comentarii pe “Declarație de presă deputat Radu Zlati: Eu am votat! Tu?”

 1. Cristiana Pricop 2 noiembrie 2014 la 5:13 PM #

  via Tania Tomut

  Apreciază

 2. Cristiana Pricop 2 noiembrie 2014 la 5:14 PM #

  TOV Viorel NU ARE CONTRACANDIDAT!!!!!
  ce bine era daca Aripa TRADATOARE din PNL nu il inlocuia pe Crin Antonescu – MAESTRUL luptei politice- Liberalul Autentic,
  cu PAIATZA Joian-nis klaun!!!!!
  daca nu inlocuia EXCELENTZA cu submediocritatea

  Apreciază

  • corelia 5 noiembrie 2014 la 11:44 PM #

   astia sunt terminati, pe faras ! Deja penalii portocalii au preluat conducerea partidului -pdl NU MAI EXISTA, NICI IN ACTE,NICI PE FACEBOOK … ADIO PNL ,LA COSUL DE GUNOI AL ISTORIEI !! TRADATORII PONTA SI IOHANN & COOPERATIVA NE-AU FURAT PRESEDINTELE ! VOT ANULAT!

   Apreciază

  • corrie 6 noiembrie 2014 la 1:28 PM #

   AU INTRAT BASISTII DIN PLIN IN PNL!!! -AU DESFIINTAT TOT CE TINEA DE PDL, SI IN ISTANTA,SI PE FACEBOOK: PDL-PENAL S-A REINTRUPAT IN PNL ,CA UN CANCER CE A DISTRUS TOT CE ERA BUN IN ACEST PARTID !!! SA LE FIE RUSINE TRADATORILOR ATANASE,ORBAN SI PETRACHE ,INDIVIZI SANTAJATI DE SECURISTII PORTOCALII ,OBLIGATI SA-SI APERE PIELEA SACRIFICAND OMUL LIBER SI CANDIDATUL NOSTRU LA PRESEDENTIE ,CRIN ANTONESCU . VOT ANULAT ! Respect,Cristiana pt. consecventa cu care-ti aperi principiile si-ti pastrezi constiinta curata -la fel gandesc si actionez si eu, o simpatizanta crinista, fosta taranista,din familie de deportati si patrioti sibieni,care si-au vandut tot si s-au mutat in Mehedinti pt. a ajuta armata romana sa lupte pt. independenta Tarii Romanesti -1877, iar apoi urmasii lor au fost deportati in 1952 in Baragan pt.ca erau tarani instariti ,chiaburi. NU POT SA-MI TRADEZ STRAMOSII ,VOTAND TRADATORI DE TARA !!!!

   Apreciază

<span>%d</span> blogeri au apreciat: