Reflectări în presă, săptămâna 4-10 iulie 2016

Agerpres: Declarație de presă – Deputat Radu Zlati (PNL): Necesara privire în oglindă

Cu o zi în urmă, doamna primar-pentru-o-noapte Clotilde Armand, reprezentanta USB în Consiliul Local al Sectorului 1 București, a avut o ieșire de presă violentă împotriva președintelui Klaus Iohannis și a primarului general al Bucureștilor, Gabriela Firea (PSD).

Pagina de Politică: Clotilde Armand (USB) acuză ”mașinăria de propagandă” a PNL

Domnilor Bușoi și Zlati, de ce pretindeți că faceți opoziție câtă vreme partidul din care faceți parte a realizat un blat la nivel național cu PSD ? Practic, ați bătut palma și v-ați împărțit teritoriile și orașele. PNL a făcut opoziție de fațadă la București, în schimb PSD nu a avut nici un candidat propriu la Cluj și ambele partide au mimat opoziția față de primarii penali în funcție de la Baia Mare, Brașov sau Târgu-Mureș.

Ziua de Cluj: Pentru ce am plătit parlamentarii de Cluj în 2016 (III)

În privinţa activităţii de bază, cea de legiferare, niciunul dintre cei trei nu şi-a bătut capul anul acesta cu conceput proiecte de legi, toţi alegând calea uşoară a contribuţiei doar cu semnătura la iniţiative legislative de grup, adică proiecte cu iniţiator incert. Cel mai harnic la dat cu subsemnatul a fost paraşutatul Zlati, care a semnat, în calitate de aşa-zis co-iniţiator, 34 de proiecte de legi în 2016. /…/ Zlati a legiferat introducerea defrişărilor ilegale în Legea siguranţei naţionale, continuarea activităţii medicale după pensionare, taxarea jocurilor de noroc şi a filmelor.

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: