USR=PSD (zice un userist)

Spuneam, pe vremea când USR doar se zbătea din hăuri a se naște, că această făcătură politică are încă din start toate calitățile și defectele unui partid „clasic”. Și că, în viitor (pe atunci încă nebulos) USR va demonstra cu asupra de măsură că are toate tarele partidelor mainstream, ba chiar depășește, la negativ, partidele al căror comportament îl critica în acel moment, promițând o politică #altfel.

Au trecut doi ani de la intrarea USR în Parlament, și ce aflăm? Că în forurile interne un vicepreședinte al USR afirmă, cu subiect și predicat. că în paracticile interne USR se comportă aidoma PSD. Iată imaginea

Dacă ar mai fi ceva de spus, este că este loc de și mai rău. Mai rău decât o spune Elek Levente:

L-am susținut și încă îl mai susțin pe Dan Barna, dar ce se întâmplă azi este mai aproape de PSD decât de USR.

Etichete:, ,

2 comentarii pe “USR=PSD (zice un userist)”

 1. Ion Galit 13 aprilie 2019 la 9:12 PM #

  Nu as fi chiar atat de ingrijorat caci pana la urma se vor intelegei ei cumva… Ma ingrijoreaza insa altceva. O tanara domnita din conducerea acestui partid a emis niste idei care m-au lasat perplex… Tanara domnita, vede viitorul societatii, un pic altfel decat il vede majoritatea oamenilor normali. Domnita considera rolul familiei deja perimat si incearca sa ne convinga ca, in viitor, nu familia va mai fi celula de baza a societatii, ci „Grupul”, adica, mai pe intelesul nostru – „Ceata”. Si mai tare m-a surprins faptul ca nimeni din conducerea acestui partid nu a luat nici o atitudine prin care sa dezavueze gandurile de viitor ale tinerei care vrea sa Salveze Romania. Cu stima!

  Apreciază

  • Radu Zlati 14 aprilie 2019 la 1:37 AM #

   Îmi este teamă că dra nu a fost dezavuată deoarece mulți gândesc la fel ca dânsa…

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: