De veghe în lanul de rapiță

Domnul Cioloș este, după cum se vede, bine conectat la realitate. La realitatea mondenilor și „influensărilor”. La drept vorbind, lui Cioloș „i se stă” acolo, în lan. Domnia sa fiind, pe vremuri, agricultor de meserie. Acum, dacă îl întrebi. nici el nu mai știe ce este: ce i se permite, cel mai probabil.

Etichete:,

4 comentarii pe “De veghe în lanul de rapiță”

 1. pozeDECAT 19 mai 2019 la 12:02 PM #

  Ce sa facem daca rapita este un subiect interesant de fotografiat ….
  https://pozedecat.wordpress.com/2017/06/05/rapita-rapita-rapita/
  Ca sa nu zic e faptul ca mierea de rapita este de departe favorita mea 🙂

  Apreciază

  • Radu Zlati 19 mai 2019 la 12:23 PM #

   de acord, răpește ochiul. De aici până la a te băga, precum tot omul (ear să zic: boul), în lan – tu, wannabe premier/șef de stat, este o cale pe care atât Firea cât și Cioloș au făcut-o prea rapid.

   Apreciază

   • pozeDECAT 19 mai 2019 la 1:56 PM #

    Da, insa el are alibiul agricultorului de profesie 🙂 Poate ii plac si actiunile sub acoperire, ce sa zicem? Acum nici mitingul PDL din postarea anterioara nu-mi starneste vreo ambitie electorala. Ma tot gandesc la mitingurile taximetristilor, ca tot galben spre portocaliu au si ei. Evit pe cat posibil sa merg cu taxiul in Bucuresti, dupa nenumarate experiente neplacute, asa cum evit si sa votez PDL, din principiu. Mi-as dori sa reveniti mai in prim plan pentru ca altflel bunul simt in politica pare ca se restrange din ce in ce mai mult.

    Apreciat de 1 persoană

%d blogeri au apreciat: