Incompetența, corupția și putinismul în fruntea Comisiei Europene

Pe de o parte, îmi pare bine că șantajul exercitat de către Macron și grupul său a eșuat glorios. Nu îmi place Macron nici ca om nici ca politică, iar conducătorul grupului Renew Europe nici el nu stă mai bine, în cărțile mele.

Dar bine, măi, numai pe Ursula von der Leyen ați găsit să o cocoțați în fruntea bucatelor?

Von der Leyen este cea mai criticată ministră a Apărării de la război încoace. În vremea ei, soldații germani au ajuns să facă simulări tactice cu arme adevărate dar strigând „POC”-„POC”, pentru că nu aveau muniția asigurată.

Pe deasupra, viitoarea președintă a CE este acuzată la ea în țară nu doar de incompetență ci și de corupție. Recent, unele alegații despre această corupție au început să fie confirmate.

Nu mai aduc aminte despre mai vechiul ei scandal de plagiat, căci acolo a fost exonerată (cică, deși vreo 30-40 de pagini cuprind citate fără a se specifica acest lucru, chestia nu a fost „intenționată”), pentru că și germanii au slăbiciunile lor.

Deci vom avea un președinte de Comisie europeană incompetent, corupt, hoț intelectual. Pe deasupra, amic al lui Putin, căci politca externă germană, căreia doamna Ursula von der Leyen i-a fost promotoare, este una de conciliatorism față de excesele politicii externe ruse. Iar cine acceptă, în final este de acord și sprijină.

imaginile de mai sus sunt păreluate dintr-un articol publicat de Politico

PS Las că punemun incompetent în fruntea Comisiei; dar prea cinstitul Cioloș a negociat un penal în fruntea Băncii Centrale Europene, pe Christine Lagarde

 

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: