Ziare.com – Un primar din Salaj demisioneaza din PDL si se intoarce in PNL

Edilul din comuna salajeana Creaca, Eugen Terec, a anuntat, miercuri, ca va demisiona din PDL si se va inscrie in PNL, partid din care a mai facut parte.

Tereac a argumentat ca pleaca de la democrat-liberali „din motive personale”, dar si pentru ca a avut „asteptari legate de alocarile bugetare”, potrivit Romania Tv.  „Voi trece din PDL la PNL Salaj. Decizia mea e bazata pe motive personale, despartirea de PDL se face civilizat, amiabil si nu vreau sa fie vazuta ca o tradare, asa cum unii ar putea specula. Nu vreau sa dau amploare acestui demers. Si eu, ca primar, am avut anumite asteptari, ca fiecare cetatean, fata de comunitate si fata de alocarile bugetare”, a declarat edilul.

Pe de alta parte, presedintele PNL Salaj, Radu Capilnasiu, care este si primarul Zalaului, a precizat ca Eugen Terec se reintoarce „acasa”.  „Am avut mai multe discutii de-a lungul timpului cu Eugen Terec si i-am tot sugerat sa revina in PNL. Pe fondul unor neintelegeri locale, in 2008, el a candidat pentru Primaria Creaca din partea PDL. Acum se reintoarce acasa. Reintoarcea lui la PNL este un castig, pentru ca este un primar bun, care stie ce face cu echipa si care va aduce voturi pentru USL”, a afirmat liderul PNL.

 

Etichete:, , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: