Cristina Pocora: Valeriu Zgonea adoptă modelul “perdeluță” promovat de Traian Băsescu

PNL„Am asistat astăzi la unul dintre cele mai penibile momente de comunicare în spațiul public, care l-a avut protagonist pe al treilea om în stat: Valeriu Zgonea. Președintele Camerei Deputaților, într-o filmare one man show,  ne arată dovada supremă a competenței sale profesionale.

De ce să apari în fața presei să faci o declarație publică, să explici, să răspunzi la întrebări care te-ar putea pune în dificultate, când poți îmbrățișa modelul lui Traian Băsescu, preluat apoi și de Dan Voiculescu. Te filmezi singur, tragi 50 de duble până ești sigur că ai citit fără greșeală textul scris la partid pus strategic în spatele camerei și apoi îi dai drumul în spațiul virtual și aștepți să ți-l preia posturile de televiziune. În vremea asta, stai și butonezi telecomanda și numeri aparițiile la tv, mândru nevoie mare că ai aruncat piatra și ai fugit. Cam așa a decurs astăzi ziua domnului Zgonea.

De remarcat însă că Valeriu Zgonea a avut mai multă grijă la detalii și, în locul perdeluței lui Traian Băsescu, s-a postat mândru în fața unor rafturi pline de culegeri cu Monitoare Oficiale.

Este inadmisibil să folosești funcția publică pe care o deții, cum a făcut Valeriu Zgonea, biroul de președinte al Camerei Deputaților, însemnele statului român, steagul României pentru a aduce injurii adversarilor politici.

Valeriu Zgonea demonstrează astfel lipsă de respect față de instituții și un comportament sfidător la adresa cetățenilor, care așteaptă de la președintele unei Camere a Parlamentului mai degrabă explicații cu privire la acțiuni controversate ale partidului din care face parte, precum susținerea Legii amnistiei sau votul dat în cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Domnule Zgonea, ca deputat, vă rog să lăsați acțiunile de campanie, de propagandă, lăsați teatrul pentru cei care au talent pentru asta și arătați puțină  decență  pentru funcția pe care o reprezentați!”

Cristina Ancuța Pocora,

Purtător de cuvânt PNL

Etichete:, , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: