Crin Antonescu la România TV – 3 Iulie 2014

Etichete:, , , , ,

5 comentarii pe “Crin Antonescu la România TV – 3 Iulie 2014”

 1. corrie 5 iulie 2014 la 11:06 AM #

  Multumesc,dl-e Radu Zlati pt.oportunitatea de a vedea interviul acesta,pt.ca nu mai urmaresc demult acest post otevizat…Acum sunt lamurita deplin pt.ce dl. Antonescu a decis sa-si dea demisia din functia de presedinte al PNL daca nu se atinge scorul de minim 20% la europarlamentare…Se poate sa postati filmul pe youtube? Multumesc oricum!

  Apreciază

  • Radu Zlati 5 iulie 2014 la 3:24 PM #

   Cred că ar fi unele probleme de copyright… 😦

   Apreciază

 2. corrie 5 iulie 2014 la 12:06 PM #

  dl-e zlati,incepeti si dvs. sa cenzurati? am scris un comentariu dupa ce am vazut interviul acesta ,fara injurii, fara critici ,doar mi-am exprimat multumirile pt. faptul ca ati postat emisiunea ! inteleg sa cenzurati comentariile cu injuraturi, ca doar este blogul dvs., chiar criticile fara motiv,dar chiar asa,fara niciun motiv ? M-ATI DEZAMAGIT SI NU O SA VA MAI DERANJEZ,ERAM O ADMIRATOARE A D-LUI ANTONESCU ,DAR CRED CA FRICA A INCEPUT SA PATRUNDA IN NOUL PNL ,CEL „NEMTESC” RUSINE!

  Apreciază

  • Radu Zlati 5 iulie 2014 la 3:25 PM #

   Comentariul dvs a fost citit și aprobat doar acum câteva minute. Aici nu se cnzurează decât limbajul trivial, ceea ce nu este cazul. Dar uneori îmi lipsește timpul… 😦

   Apreciază

   • corrie 5 iulie 2014 la 11:40 PM #

    Atunci va rog sa-mi acceptati scuzele. Sunt foarte obisnuita ca pe multe site-uri de ziare -Cotidianul,de exemplu- si chiar bloguri -cum ar fi cel al dl-lui Adrian Stef si al dl-lui Marian Petrache- sa nu apara comentariile,multi fiind f.nemultumiti de acest lucru,neavand limbaj trivial sau atitudine vadit tendentioasa,rautacioasa. Chiar imi parea rau,pt.ca, fata de alte persoane publice,dvs.aveti un blog f.interesant.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: