Reflectări în presă, săptămâna 4-10 ianuarie 2016

Radu Zlati

Ziar de Cluj: Ce legi au initiat parlamentarii clujeni in 2015

Radu Zlati s-a implicat in aproape 50 de proiecte de lege anul trecut. Acestea au vizat modificarea Codului Muncii, infiintarea Registrului Electronic National al Lucrarilor Stiintifice sau organizarea si desfasurarea stagiilor profesionale.

Pagina de politică: Deputat liberal, întrebare cheie: „Al cui este Guvernul Cioloș?”

Deputatul PNL Radu Zlati spune că principalul eveniment politic al anului trecut a fost preluarea guvernării de către Dacian Cioloș și echipa sa de tehnocrați. Zlati se întreabă al cui este noul Guvern, și trece în revistă principalele variante, într-un articol publicat pe blogul personal.

Ziar de Cluj: Ai nostri si ai lor. Cat de activi sunt parlamentarii de Cluj fata de colegii lor din alte judete

Radu Zlati a vorbit de 85 de ori in 68 de sedinte si a facut 52 de declaratii politice. A mai avut 14 motiuni si 10 intrebari si inerpelari depuse. Din 71 de propuneri legislative sase au ajuns sa fie promulgate.

Agerpres: Comunicat de presă – Radu Zlati (PNL) Scrisoare deschisă adresată Primului Ministru, domnul Dacian Cioloș: Nu falimentați producătorii români de mobilă, nu aduceți la disperare consumatorii de masă lemnoasă!

Domnule Premier, vă solicit să aveți în vedere, de urgență, verificarea modalității de stabilire a prețului de licitație de către RNP-ROMSILVA, iar dacă cele sesizate de către mine și de către agenții economici din industria mobilei, din industria prelucrătoare a lemnului și din domeniul construcțiilor se verifică, să impuneți anularea deciziei 691/12.11.2015, astfel încât să nu aibă de suferit nici bugetul de stat, nici agenții economici. O soluție ar fi un preț de start apropiat de cel din 2014, actualizat cu indicii de inflație.

Gherla.info: Scrisoare deschisă adresată Primului Ministru, Dacian Cioloș: Nu falimentați producătorii români de mobilă

Intr-o scrisoare deschisă, adresată Primului Ministru, Dacian Cioloș, intitulată “Nu falimentați producătorii români de mobilă, nu aduceți la disperare consumatorii de masă lemnoasă!”, deputatul de Gherla Radu Zlati solicită premierului să ia masuri în ce priveşte stabilirea preţului la masa lemnoasă.

Palo.ro: Comunicat de presă – Radu Zlati (PNL)

Vă readuc aminte, domnule Prim Ministru, că industria mobilei și de prelucrare a lemnului este una dintre puținele industrii românești care nu a fost distrusă de zelul integrativ post-revoluționar. 

Forest News: Radu Zlati: „RNP-ROMSILVA să înceteze de a fi atât arbitru, cât și jucător!”

Presa Locală: Radu Zlati: „RNP-ROMSILVA să înceteze de a fi atât arbitru, cât și jucător!”

Deputatul liberal Radu Zlati a adresat o scrisoare deschisă premierului Dacian Cioloș în care îi readuce aminte că industria mobilei și de prelucrare a lemnului este una dintre puținele industrii românești care nu a fost distrusă de zelul integrativ post-revoluționar.

Ziua News: PNL se opune Codului Silvic. Liberalii vor în continuare vânzarea pădurilor pe nimic

PNL sare în apărarea președintelui Klaus Iohannis, care în primă fază s-a opus modificării Codului silvic, precum și a firmelor care defrișează fără discernământ pădurile patriei. Un deputat de Gherla a adresat premierului în funcție al României o scandaloasă scrisoare deschisă, ce va fi urmată de-o interpelare în Parlament, solicitând ca prețurile pentru masa lemnoasă pe picior să nu crească așa cum vrea ROMSILVA.

Epoch Times: Zlati cere implicarea lui Cioloş: „Nu falimentaţi producătorii români de mobilă!”

Deputatul PNL Radu Zlati îi cere premierului Cioloş să intervină şi să ia măsuri de urgenţă, după ce Romsilva a mărit cu peste 300% preţul la masa lemnoasă pe picior, astfel încât producătorii români de mobilă să nu ajungă la faliment.

 

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: