Cotidianul – Gabriel Oprea a scăpat porumbelul. Candidaţi comuni PDL-UNPR la principalele primării

Ceea ce analiştii politici doar bănuiau se pare că va deveni realitate: PDL şi UNPR vor avea candidaţi comuni, cel puţin în alegerile locale.

UNPR are drept obiectiv 10%

Invitat la România TV, şeful de facto al UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat, printre altele, că la principalele primării UNPR şi PDL vor avea candidaţi comuni. „Coaliţia va avea candidaţi comuni, cei mai bine plasaţi oameni. Nu trebuie irosite voturi”, a afirmat Oprea, care a dat exemplul Bucureştiului, spunând că Popescu-Piedone va fi şeful de campanie al candidatului coaliţiei aflate la guvernare. Gabriel Oprea a mai precizat că obiectivul UNPR este să obţină 10% la toate tipurile de alegeri.

Un pic de manipulare

În timpul emisiunii, Gabriel Oprea a apelat la clasicile metode de manipulare. În faţa unei moderatoare mai mult decât amabilă, Oprea a lăsat să se înţeleagă că este prieten cu Victor Ponta. Mai mult, el a afirmat că UNPR nu a comandat până în prezent sondaje de opinie, dar a menţionat că a văzut în sondajele altor partide şi procente mult mai multe decât cele cu care este creditat partidul în sondajele care se dau publicităţii, adică 1%.

În premieră Oprea a mai afirmat că numărul militarilor cărora „le-au crescut pensiile” este de 85%. Până mai zilele trecute, procentul era între 90 şi 95%.

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: