Agerpres – Liberalii din Vrancea cer organizarea de alegeri anticipate chiar dacă ar fi schimbat premierul

Liberalii din Vrancea susţin că opoziţia este hotărâtă să meargă până la capăt cu acţiunile sale, respectiv până la organizarea alegerilor anticipate chiar în eventualitatea în care ar fi schimbat premierul.  ‘Blocajul din Parlament, ca urmare a retragerii opoziţiei, este încă o dovadă că singura soluţie politică raţională şi responsabilă este desfăşurarea de alegeri anticipate. (…) În locul unei reacţii responsabile, puterea actuală continuă să fie total ruptă de realitate, folosind aceleaşi teme populiste şi demagogice şi dând vina pe oricine altcineva decât propria incompetenţă. Zbaterile din interiorul PDL sunt tardive şi mai puţin importante atâta timp cât în urma lor nu se degajă un acord politic pentru a pune capăt acestei crize’, se arată într-un comunicat transmis de liderul PNL Vrancea, Nini Săpunaru.

Liberalul este de părere că ‘o eventuală încercare de a-l înlocui pe Emil Boc cu alt personaj politic obedient PD şi pe baza aceleiaşi majorităţi ilegitime creată prin trădare şi şantaj este inacceptabilă şi nu ar face decât să adâncească nemulţumirea publică şi criza politică’. Deputatul PNL vede ieşirea din această situaţie prin organizarea unor ‘alegeri anticipate, libere şi corecte’.

Condiţiile meteo au dat peste cap nu doar activitatea pe drumurile din judeţul Vrancea, ci şi programul partidelor politice. PNL Vrancea convocase o conferinţă de presă pentru duminică, însă condiţiile meteo nefavorabile i-au determinat pe liberalii vrânceni să anuleze evenimentul şi să transmită, în schimb, un comunicat de presă semnat de deputatul Nini Săpunaru, preşedintele organizaţiei PNL Vrancea.

Etichete:, , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: