Echipa lui Crin organizează ”România pentru tineri”, 31 august 2013 – Constanța

capture-20130611-161921În mod tradițional, în ultima săptămână a lunii august, Tineretul Național Liberal organizează, la Constanța, evenimente dedicate tinerilor liberali, dar și celor neimplicați politic, dezvoltând, astfel, o punte de comunicare între clasa politică și tinerii din România.

În acest context, sâmbătă, 31 august a.c., ora 16.00, 2.500 de tineri din toate județele țării vor participa la evenimentul România pentru tineri”, organizat de “Echipa lui Crin”, la Sala Sporturilor din Constanța.

Președintele Tineretului Național Liberal, Florin-Alexandru Alexe, vicepreședinte al PNL, a declarat: ”În fiecare an, Școala de vară este un prilej de a discuta cu tineri din toată țara despre problemele cu care se confruntă și de a identifica soluții care să susțină educația și dezvoltarea lor. Evenimentul ”România pentru tineri” este dedicat colaborării dintre tinerii neimplicați politic și structurile politice, care pot susține proiectele tinerei generații din România.”

Președintele PNL, Crin Antonescu, va fi prezent alături de tineri la evenimentul ”România pentru tineri”. De asemenea, au fost invitați să participe liderii USL, președintele PSD, Victor Ponta, și președintele PC, Daniel Constantin, precum și alți reprezentanți din forurile de conducere ale partidelor care compun Uniunea Social Liberală.

”Echipa lui Crin” este o platformă de dezvoltare socială care se adresează tuturor românilor care împărtășesc valorile naționale și liberale. ”Ne dorim ca toți tinerii din România, care împărtășesc aceeași viziune ca a noastră în privința dezvoltării României, atât cei din structurile politice, cât și cei neimplicați politic, să vină alături de noi.”, a afirmat președintele TNL, Florin-Alexandru Alexe.

Etichete:, , , , , , , , , , ,

5 comentarii pe “Echipa lui Crin organizează ”România pentru tineri”, 31 august 2013 – Constanța”

 1. eugen 14 august 2013 la 3:22 PM #

  cand va respectati angajamentul de la ultimele alegeri ca il dati jos pe basescu?ii e frica de el?il are la mana cu ceva….atunci la ce mai candideaza?

  Apreciază

 2. alexc 14 august 2013 la 6:43 PM #

  Barbu Mateescu, sociolog, afirma triumfalist pe blogul Sociologica ca PSD a reusit sa induca PNL plata greselilor guvernarii, de aceea scade incet , dar sigur. Zau asa, mai prosti ca penelistii nu am mai vazut, si mai smecheri ca pesedistii nu am mai vazut. Asta daca ce zice ala e adevarat.

  Apreciază

 3. Quassimodo 15 august 2013 la 5:17 AM #

  Nu stiu ce zice acel sociolog si nici nu ar trebui sa punem prea mare pret pe cuvintele sau aprecierile partizane! Despre PNL, un lucru e sigur! Da este prins in capcana PSD. Esuficient sa te uiti la configuratia guvernului! Toate ministerele cu expunere…, cu impact direct asupra cetateanului, tin de PNL. De altfel si celelalte institutii sunt in aceeasi galeata! PSD’ul si-a rezervat tot ce inseamna control si distributie resurse! E suficient sa vezi ca PNL are finantele cu ce inseamna impozite, dari, biruri a caror gestionare, dupa impunere si colectare, intra in gestiunea ministerului psd’ist al bugetului: PNL acumuleaza…, psd imparte tortul! La transporturi pnl o ia pe coaja cu privatizarile iar Sova taie panglici pe initiativele finalizate, dar gestioneaza si fondurile Europene! La sanatate Nicolaescu trage din toate pozitiile cu masuri impopulare dar casa de asigurari, cea cu banii, si-o trage in portofoliu psd’ul… Fiecare minister pnl, are un corespondent de control si distributie resurse la PSD. Cum a fost posibil…? Intrebati-l pe Antonescu!
  Antonescu se cearta cu toata lumea, dupa care apare Ponta impaciuitor, paternal si sfatos ca un tatuc grijuliu al natiei! Uitati-va si la sondaje: Ponta creste, Antonescu scade ! Pana si relatia cu turnatorul Voiculescu e tot in batatura pnl si in curand Ponta o sa zica cum ca psd e aliat cu alianta pc-pnl nu direct cu pnl! Constitutia… ; se stia ca va iesi scandal intern si international, de aceea i-a pus-o in brate pnl’ului! Regionalizarea…, impartirea cozonacului, e la Dragnea pt ca logistica si infrastructura psd’ista din teritoriu sa-si asigure dominatia! In vremea asta, o grupare ce incepe sa se trezeasca e pusa la colt exact de la conducerea pnl presata de partenerul psd’ist! PNL’ul o incaseaza si cu legea ANI desi psd’ul are cartoful fierbinte in palma!

  Apreciază

  • eugen 15 august 2013 la 9:46 AM #

   ati mai facut alianta cu fsnul in `9o si nu v`ati invatat minte…nici n`ati mai intrat in parlament in `92…acu nu mai e nici ratiu,nici coposu sa va recupereze….va papa basescu cu fulgi cu tot,

   Apreciază

 4. electra 15 august 2013 la 9:11 AM #

  cit mai multe intruniri cu poporul

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: