Comunicat de presă – PNL Sector 3 a sărbătorit Ziua Internaţională a Femeii

487992_421443461267406_1821347210_nOFL Sector 3 şi PNL Sector 3 au organizat sâmbătă, 8 Martie 2014, la Cafeneaua I. C. Brătianu, evenimentul intitulat “Chemarea Primăverii”, pentru a marca  sosirea primăverii şi pentru a sărbători ziua de 8 Martie.

Acţiunea a fost dedicată tuturor femeilor din această organizaţie, dar şi doamnelor simpatizante ale PNL, şi a constat într-un spectacol  deosebit de muzică şi dans. Ne-au încântat artiştii  Călin Costache, cu un  program de sansonete şi Vichy si Adrian Coman – instructori de dans ai  şcolii ” Lotus Dance”, cu o reprezentaţie de dans sportiv.

Alături de 70 de doamne din sectorul 3, din partea PNL sector 3 s-au aflat: Raluca Ispir, deputat  PNL sector 3,Claudia Benchescu, preşedintele CSL, Florin-Alexandru Alexe, vicepreşedinte PNL, preşedinte PNL sector 3 şi deputat PNL sector 3, Cristian Tudorache,  viceprimar al Primăriei sectorului 3 şi vicepreşedinte PNL sector 3, Lucreţiu Tudoroiu, preşedinte al Organizaţiei Seniorilor Liberali din sectorul 3.

Preşedinta OFL sector 3, Iuliana Traşcă, a declarat: „Dorim ca prin acest eveniment sa fim alături de doamnele din sectorul 3, care sunt simpatizante ale PNL. Ne propunem în continuare, un program de acţiuni prin care să promovăm teme de interes pentru doamnele din sectorul 3, dar şi pentru a le oferi momente de bucurie. Îmi exprim bucuria pentru faptul că doamnele din sector au acceptat invitaţia noastră şi pe care, pe această cale, doresc să le asigur de întreaga noastră susţinere. La multi ani tuturor femeilor din Romania.”

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Un comentariu pe “Comunicat de presă – PNL Sector 3 a sărbătorit Ziua Internaţională a Femeii”

 1. chioru 8 martie 2014 la 11:20 PM #

  un argument pentru trecerea pnl la ppe.

  romania este o tara mare in UE (este a 7-a ca popualtie). deci pentru PPE este crucial sa aiba un partid puternic in Romania. Daca PNL ramane in ALDE, PPE va incerca non-stop sa destabilizeze pnl si sa sustina acele partide afiliate PPE. in cele din urma va reusi. pentru ca sa se protejeze de viitoare atacuri si finantari externe pentru partidele afiliate PPE din Romania, PNL trebuie sa treaca si el la populari. Liberalii europeni sunt foarte diferiti de liberalii lui bratianu din anii 20 deoarece au migrat spre stanga pentru ca popularii au fost prea puternici in tarile UE.

  un exemplu interesant e partidul social democrat din portugalia condus in trecut de barosso. a migrat de la alde la ppe. la fel a facut si victor orban in ungaria.

  „Despite the party’s name, the PSD belongs to the centre-right, to the right of the Socialist Party and the left of the People’s Party. Its first political position, after its foundation as the People’s Democratic Party, was centre-left and social democratic, but it moved to the right during the 1980s. The PSD is a member of the European People’s Party (EPP) and the Centrist Democrat International, having belonged to the ELDR and the Liberal International until 1996.”

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: