Newsin – Radu Câmpeanu: Eu îl sprijin pe Antonescu, s-a luat o afirmație care nu era a mea

Seniorul liberal Radu Câmpeanu a declarat luni că nu are nimic împotriva liderului liberal Crin Antonescu și a spus că va participa la campania electorală a acestuia când va participa la alegerile prezidențiale, respingând că-i aparțin afirmațiile recente împotriva președintelui PNL.

”Nu am avut nicio discuţie şi nu am nimic împotriva lui. Este clar că în ipoteza, posibilă de altfel, că va fi el va fi candidat la Preşedinţie să particip la campania electorală pentru că socotesc că Crin Antonescu este mai cultivat şi mai educat decât diverşi adversari. Aşa că este normal să-l sprijin cu toată puterea la campania electorală care va urma. Ce s-a spus în presă de un domn, un ziarist, care a luat o afirmaţie care nu era a mea de fapt, era o relatare a unei alte discuţii pe care am avut-o cu un jurnalist şi a început să trăncănească. Nu am nimic împotriva lui Crin Antonescu şi, repet, dacă ajungem la alegeri sunt foarte doritor să-l sprijin masiv cu tot ce pot în campania electorală”,  a declarat Câmpeanu.

”Sunt hotărât să particip la campanie pentru el, fără discuţie”, a mai adăugat seniorul liberal. Câmpeanu a mai spus că nu are ce să-i recomande lui Antonescu ”mai mult decât noroc”.


”Îi recomand să vorbească aşa cum trebuie pentru că are cultura necesară şi aşa este. Nu am ce să-i recomand mai mult decât noroc”, a conchis el.

Etichete:,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: