PNL: Comunicat de presa privind campania RTV

Partidul Național Liberal condamnă campania de denigrare pe care o duce astăzi, 13 noiembrie a.c., postul de televiziune România Tv ca urmare a numirii doamnei Andreea Lambru în funcția de secretar general adjunct al Guvernului. Precizăm că informațiile transmise de acest post de televiziune reprezintă o sumă de falsuri și calomnii la adresa PNL.

PNL dezavuează implicarea directă în această diversiune mediatică a numelui președintelui Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, și a unor lideri liberali, ceea ce ne face să credem că este vorba despre o acțiune tendențioasă și deliberată, menită să lovească din nou în imaginea președintelui Antonescu și a Partidului Național Liberal.

Ne exprimăm regretul că postul de televiziune România Tv recurge din nou la asemenea practici în campania electorală și a înțeles să coboare dezbaterea publică la nivel atât de jos, în condițiile în care acest post de televiziune, ca și celelalte posturi TV, ar trebui să prezinte informații imparțiale, echilibrate și documentate.

Etichete:, , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: