O alianță pro-RMGC în Comisia pentru Roșia Montană (II)

propuneri-pentru-protest-rosia-montana-in-urma-discutiilor-de-la-universitate-bucuresti-10-septembrie-2013-manifestatii-adunari-publice-impotriva-coruptiei-politicienilor-mafiotiAflu din România Liberă cum că onor membrii Comisiei pentru Roșia Montană (respectiv membrii PSD și PPDD) nu au dovedit doar multă aplicare la ceea ce dânșii cred că ar fi imperativele momentului ci și extremă inventivitate. Astfel, se aude că s-a purces la scoaterea Acordului între starul român din textul propunerii legislative. În schimb au fost introduse amendamente care transformă legea privitoare la exploatarea aurului de către RMGC la Roșia Montană între lege privitoare la exploatarea minereurilor aurifere în general.

Dacă zvonurile sunt întemeiate, atrag atenția onorabililor mei colegi că procedând astfel și-au depășit cu mult atribuțiile. Rolul Comisiei era să discute oportunitatea și conținutul legii prezentate de către Guvern, iar nu să înainteze plenului Camerelor o lege a minelor.

Etichete:, , , , , , ,

6 comentarii pe “O alianță pro-RMGC în Comisia pentru Roșia Montană (II)”

 1. Mecanicul_L 19 octombrie 2013 la 12:36 PM #

  Gabriela cu Firea valvoi (din cauza mineritului ..) ce spune ? are sanse sa ajunga la nasul ei JIJI ??

  Apreciază

 2. Stefan 19 octombrie 2013 la 3:07 PM #

  Domnule Zlati, va felicit pentru atitudine.Din pacate, „cooperativa”” a hotarat deja si RMGC va incepe exploatarea, inclusiv cu acordul PNL.Totusi, atunci cand aveti ocazia,spuneti-i lui Crin sa se debaraseze de acest profitor cocotat in functia de ministru al Culturii.Ca si liberal militant ,mi se face greata cand acest fiflfizon de televiziune are o atitudine atat de sfidatoare la adresa manifestantilor de la Pungesti.Mai mult, are neobrazarea de a face plangere penala impotriva celor care i-au ranit „sensibilitatea”” si geamul masinii.De altfel este clara disperarea personajului in a-si pastra functia.Pentru asta accepta orice ii cere Ponta ,inclusiv avize pentru Rosia Montana.Scapati de el odata cu ofiterii Stroe , Nicolaescu si Voicu.

  Apreciază

  • Radu Zlati 20 octombrie 2013 la 12:20 AM #

   Vă rog să vedeți în dnul Barbu mai degrabă o victimă. Inclusiv pe problema RM.

   Apreciază

   • berenger 20 octombrie 2013 la 8:25 AM #

    victima a ce, in afara propriilor defecte? s-a erijat in cel mai agresiv si arogant purtator de cuvant al rmgc (doar in ultimele zile ponta, ivan sau palada incercand sa-l detroneze) si tot el e victima? daca voi, peneleii, incercati sa va detasati de psd in chestiunea asta, dar il tineti in brate in continuare pe barbu, va trageti un frumos si dureros glont in picioare.
    si, apropo, comisia asta rmgc a primit o prelungire de o luna, cu scopul asumat ca psd si pnl sa ajunga la un numitor comun. ce inseamna asta?

    Apreciază

    • Radu Zlati 20 octombrie 2013 la 10:58 AM #

     nu vă luați după sursele de presă. Nu întotdeauna ele reflectă realitatea în proporția adecvată.

     Apreciază

%d blogeri au apreciat: