Sinteza declarații Crin Antonescu, dupa sedința BPN a PNL

12-07-04-07-35-14big_antonescu_senatAm votat trecerea PNL la PPE, aceasta optiune a PNL a fost primita cu bucurie si cu incredere si asa cum  se exprima si purtatorul de cuvant al PPE, aceasta trecere se va face cat mai rapid. In al doilea rand, o decizie politica foarte importanta si fara echivoc a fost aceea de a exclude in orice plan, o colaborare cu PSD.

Ati putut vedea de altfel faptul ca PNL a reactionat cu toata coerenta la toate actiunile penibile si nedemocratice ale domnului Ponta de a scinda PNL, nu au reusit sa aduca nici macar un presedinte de oragnizatie la acea sedinta USL.  Asa cum era de asteptat am anuntat demisia mea in fata BPC.

Conform statutului am cerut convocarea in termen cat mai rapida a unui congres extraordinar. Miercuri vom avea o noua delegatie pentru a stabili data congresului, eu si ceilalti colegi din fruntea partidului raman in intermiat pana la congres. Suntem singurul partidul politic care si-a asumat responsabilitatea pentru cele spuse si pentru ceea ce noi am considerat un esec. PSD este fericit pentru scorul nostru, nu pentru scorul lor.

Dl Iohannis a fost foarte afectat este un om care si-a asumat responsabilitate. Dansul ramane membru al PNL si este in continuare un om pe care partidul se poate baza.

Dl Tariceanu a fost data afara in mod elegant, nu inteleg de ce s-a expus unei asemenea situatii, un asemenea tupeu, ca in pauzele sedintelor de la PSD sa vina si pe la noi, nu a fost inghitit. Domnul Tariceanu s-a inscris cu forta nestatutar si pus de psd-isti in PNL. PSD-ul a ocupat cu forta organizatia de acolo. Statutul spune clar cum se inscrie un om in PNL, i-am spus domnului Tariceanu ca daca vrea sa revina in PNL, ii garantez personal  ca ii fac lobby, insa nu cu pesedistii.

Nu am vorbit nici inainte, nici acum, despre aliante si alte lucruri. Solicitarea noatra de aderare in PPE nu are legatura cu nimeni.

Etichete:, , , , , ,

Un comentariu pe “Sinteza declarații Crin Antonescu, dupa sedința BPN a PNL”

  1. hmm 27 mai 2014 la 1:14 AM #

    sigur diaconu candideaza la presedintie. o sa spuna ca e o nebunie de-a lui. voturile le va indrepta subtil catre ponta in turul 2. ponta ar putea castiga. asta e vocatia tradatorului securist diaconu. e securist, fost coleg in pd cu basescu, cercetati rolul sau la revolutie.
    http://www.curentul.ro/2014/index.php/2014040499415/Actualitate/Mircea-Diaconu-implicat-in-tenebroasele-combinatii-ale-asa-zisei-Revolutii.html

    E unul dintre oamenii lui iliescu si ai securitati. joaca rolul milogului. dar nu-l atacati , pentru ca il victimizati. trebuie ignorat.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: