Comunicat de presă privind vizita președintelui ales al României, Klaus Iohannis, în Republica Moldova

klaus_iohannisDomnul Klaus Iohannis, Președinte ales al României, va efectua vineri, 28 noiembrie, o vizită la Chișinău, în Republica Moldova.

Domnul Președinte Klaus Iohannis va avea discuții oficiale cu Președintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, domnul Vlad Filat, și o întâlnire neoficială cu domnul Nicolae Timofte, Președintele Republicii Moldova. De asemenea, domnul Președinte Klaus Iohannis se va întâlni cu reprezentanții mass-media din Republica Moldova.

Domnul Klaus Iohannis, Președinte ales al României, va fi însoțit de Președintele PNL, domnul Vasile Blaga, și de Prim-vicepreședinte PNL, domnul Mihai-Răzvan Ungureanu.

Departamentul de comunicare al PNL

Etichete:, , , , , , , ,

Un comentariu pe “Comunicat de presă privind vizita președintelui ales al României, Klaus Iohannis, în Republica Moldova”

  1. pozedecat 26 noiembrie 2014 la 2:07 PM #

    Pare destul de urat sau cel putin neelegant ca nu se vede informal si cu Iurie Leanca, chiar daca a fost sustinatorul lui Ponta … Mie mi s-a parut nepotrivita si vizita la ambasada fara ambasador, adica la ambasada SUA. Alianta strategica sa fie dar la rangul potrivit. America ne cam trateaza ca pe o colonie adica drept locul ala unde secretarii secretarilor 2 de la cabinetul 5 din coltul Casei Albe pot sa spuna orice oricand. Si, mai ales, vine lumea la ei nu sunt ei invitati unde trebuie si la momentul potrivit. Mai avem pana sa stam si noi vertical si sa ne tinem rangul potrivit.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: