Declarație de presă deputat Radu Zlati: Când măștile cad

Radu ZlatiA venit momentul când în trista piesă jucată de către PSD începând din 2011, măștile au căzut. Odată cu ele, și cartoanele pictate care ascundeau, pentru marele public, pentru electoratul a ceea ce s-a numit USL, trista realitate a setei de putere pesediste.

A venit momentul în care el lider maximo, demnul urmaș mioritic al lui Che Guevara, tovarășul Victor Ponta, s-a prefăcut că pleacă urechea la solicitările poporului pesedist, popor care cerea de mai bine de doi ani, mai mult sau mai puțin vocal dar întotdeauna prin gura baronilor roșii gen Olguța Vasilescu, Oprișan, Mazăre sau alții, legiune, un pesedist ”pur sânge” candidat la președinția României.

Astfel se adeverește încă o dată că gestul PNL de a constata decesul alianței care l-a adus pe Victor Ponta la Palatul Victoria, nu a fost un gest lipsit de temei adânc. Este firesc ca, atunci când ai drept tovarăș de drum pe cineva gata să te trădeze și care te minte în mod repetat, mai repede sau mai târziu drumurile să se despartă.

PNL este pe drumul său. Domnul Ponta mai stă să se gândească dacă temenelele făcute de furnicile pesediste sunt destul de adânci pentru El, Supremul.

Etichete:, , , , , , , ,

3 comentarii pe “Declarație de presă deputat Radu Zlati: Când măștile cad”

 1. pozedecat 28 aprilie 2014 la 6:10 PM #

  In loc sa mearga si el ca omu’ la Sannicolaul Mare … ca tot e koabitarea pe rol 😀

  Apreciază

 2. Panaitescu Luciana 29 aprilie 2014 la 10:25 AM #

  discutabil,foarte discutabil si nu-i tin partea lui ponta fiindca nu merita dar PNL trebuia sa iasa din alianta la numirea judecatorilor.Nu a facut-o -enorma greseala.Complicitate? Acum sa speram ca la europarlamentare PNL va iesi bine multumita serviciilor exemplare ale RW,NN,si AV.,servicii aproape unanim recunoscute si apreciate.

  Apreciază

 3. Ionut 29 aprilie 2014 la 2:50 PM #

  Hristos a-nviat!

  Mai intai, doresc sa fac un apel la dvs. si , prin intremediul dvs., catre Parlamentul Romaniei si celelalte institutii ale statului, sa SANCTIONEZE cu toata fermitatea la nivel diplomatic national si european ABUZURILE din Egipt, unde au fost condamnate la pedeapsa capitala aproape 700 de persoane. Romania si U.E. trebuie sa previna acest masacru ce urmeaza a fi infaptuit sub „masca” justitiei.

  In al doilea rand, doresc sa fac un apel catre consilierii PNL din CGMB sa respinga propunerile lui Bancescu de la ASPA, un individ care vrea sa-si acopere propria incompetenta prin masuri autoritare indreptate impotriva detinatorilor de animale. Nici macar Parchetul General n-a putut sa traga alta concluzie decat ca patrupedele care au provocat tragedia de langa Parcul Tei erau de fapt caini de paza, desi persista multe semne de intrebare.Cred ca este de datoria politicienilor cinstiti sa afle adevarul despre ceea ce s-a intamplat de fapt acolo si sa dea in vileag si sumele care se ruleaza in prezent pentru „eutanasieri”, pentru ca PDL-ul a fost impiedicat sa faca niste afaceri pe care acum le face PSD-ul. Va mai amintiti, poate, ca desi in Bucuresti ieseau mii de oameni sa protesteze impotriva „proiectului” Rosia Montana, televiziunile, in mod obsesiv, umpleau de ura sufletele oamenilor. Pentru mine, este cel mai concludent exemplu de manipulare ticaloasa a opiniei publice si chiar a institutiilor statului (Parlamentul). Ca o ironie a soartei, CCR decide aprobarea legii pe 25 septembrie 2013, chiar in ziua in care Daniel Goleman tine la Bucuresti conferinta „Leadership. The power of emotional intelligence”.

  Vreau sa mai fac un ultim apel catre dvs., pentru respingerea asa-numitei legi antilegionare, din mai multe considerente. Mai intai, e nedrept ca simbolurile comuniste, dictatorii comunisti si formatiunile politice de orientare comunista sa beneficieze, in continuare, de „imunitate”. Oricine poate afisa simboluri comuniste si poate sa expuna busturi ale unor dictatori ca Stalin, Pol-Pot si altii, fara teama de o eventuala sanctiune. Apoi, exista riscul sa asistam la o vanatoare de vrajitoare. Toate regimurile dictatoriale din secolul trecut i-au condamnat la ani grei de temnita pe legionari in mod colectiv, doar pe baza apartenentei la Miscarea Legionara, indiferent de comportamentul individual. „Banditii” de legionari au devenit tapii ispasitori pentru toate relele din societatea romaneasca si obsesia regimului comunist. Dupa asasinarea lui Armand Calinescu, cei care au savarsit asasinatul s-au predat, dar au fost ucisi fara judecata, iar trupurile neinsufletite au fost lasate 3 zile pe strada, fiind chemati copiii de la scoala sa le vada. In privinta asasinarii primului-ministru liberal, I. G. Duca, lucrurile sunt si mai complicate. Va recomand cu caldura doua articole, in cazul in care nu le-ati citit deja:

  http://adevarul.ro/news/adevarul-125-ani/adeveruldespre-asasinarea-ig-duca-i-1_5210fd2dc7b855ff56ecaf56/index.html
  http://adevarul.ro/news/adevarul-125-ani/adeveruldespre-asasinarea-ig-duca-ii-1_521330ccc7b855ff56f57fd5/index.html

  Un asasinat nu poate avea nici un fel de justificare, dar trebuie facuta judecata dreapta. Pana la urma, cine e mai hidos: Carol al II-lea sau Codreanu?

  In al treilea rand, un grup sau o formatiune politica nu pot fi judecate in bloc. In rascoala din 1907, au fost ucisi cateva mii de oameni, sate intregi fiind rase de pe fata pamantului (conform Wikipedia). Rascoala a pornit din Moldova, unde 50% dintre arendasi nu erau etnici romani. Este o pata de sange pe istoria moderna a Romaniei si o imagine emblematica a capacitatii noastre de autodistrugere din cauza intereselor straine. Ar trebui PNL-ul de astazi judecat si scos in afara legii din cauza acestor atrocitati comise de guvernul condus de Dimitrie Sturdza?

  In fine, in ultimul rand, adoptarea unei astfel de legi, trecute deja de Senat (desi fara voturile PNL) va irita si va demobiliza electoratul nationalist, fie el filo-legionar sau nu. Poate ca acest electorat reprezinta 5% sau numai 1%, dar acest procent poate determina pierderea turului intai de catre dl. Antonescu. Daca eu aveam pana acum o atitudine neutra fata de gruparile neo-legionare, acum ma incearca o anume simpatie, ca pentru niste oameni invinovatiti pe nedrept de crime pe care nu le-au comis. Eu intentionez sa vin la vot si sa votez Crin Antonescu, fie doar si pentru motivul „Rosia Montana”, insa unii s-ar putea intreba „Eu cu cine votez?” sau „Pentru ce ma mai duc la vot?” Sincer sa fiu, nu doresc sa vin la vot doar ca Victor Ponta si PSD sa nu puna mana pe functia de presedinte al Romaniei.

  Va multumesc

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: