Comunicat de presă al președintelui PNL, Klaus Iohannis

mesajul-lui-klaus-iohannis-de-ziua-frantei-127342-1Salut decizia PPE de a primi, în rândurile sale, Partidul Național Liberal. Ne regăsim, alături de colegii noștri de la PDL, în marea familie a dreptei europene, care a avut și are o contribuție decisivă în crearea unei Uniuni puternice și credibile.

De asemenea, fuziunea celor două partide, PNL și PDL, capătă, din acest moment, consistență în planul colaborării la nivel european, întărind, în același timp, efortul în plan intern de construcție a dreptei românești ca alternativa politică cea mai puternică la PSD.

Le mulțumesc popularilor europeni pentru decizia adoptată ieri și îi asigurăm că le vom fi parteneri de încredere.

Adresez mulțumiri, în numele PNL, și liderilor noștri politici, în frunte cu domnul Crin Antonescu, pentru viziunea de a orienta Partidul Național Liberal spre familia europeană cu care este în cel mai înalt grad compatibil.

12 septembrie 2014                                      

Klaus Iohannis,

Președinte PNL

Etichete:, , , , , ,

2 comentarii pe “Comunicat de presă al președintelui PNL, Klaus Iohannis”

 1. corrie 14 septembrie 2014 la 7:57 PM #

  Domnule, chiar sunteti obligat sa postati toate comunicatele de la partid si ale presedintelui partidului? Sau o faceti din convingere? Sa stiti ca nu prea am vazut ca membrii partidelor infiintate dupa 1989,mai ales cele non-comuniste,cele zise democratice, sa posteze comunicate de la conducere pe blogurile personale!!! Suna a CULTUL PERSONALITATII,A DICTATURA !!! Nici macar membrii Psd nu au blogurile pline de anunturi si comunicate de la partid!!!

  Apreciază

  • Radu Zlati 16 septembrie 2014 la 12:34 PM #

   o fac dintr-o anumită datorie. Am fcăut asta încă de la începutul blogului, iar necesitatea difuzării acestor materiale de partid nu a dispărut între timp.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: