(MEDIAFAX): Puiu Haşotti despre posibilele excluderi din PNL

Liderul senatorilor liberali, Puiu Haşotti, a declarat, luni, că primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, face deservicii partidului prin atitudinile politice, el arătând, întrebat dacă este necesară excluderea acestuia din PNL, că mai întâi este necesară o discuţie clară, sinceră şi colegială. „În mod clar, pentru mine, domnul Chiliman greşeşte. Aprecierile pe care le face nu sunt în conformitate cu realitatea. Este regretabil că face astfel de lucruri, mai ales că este un vechi membru al PNL, este şi un destoinic primar de Sector 1, dar aici eu discut politic. Domnul Chiliman face mari deservicii partidului prin atitudinile politice pe care le are, care seamănă foarte mult cu cele ale PDL”, a spus Haşotti. Întrebat dacă se impune excluderea lui Chiliman din PNL, Haşotti a răspuns: „Nu, înainte de toate cred că ar trebui să aibă loc o discuţie foarte clară, sinceră şi colegială şi în funcţie de aceasta şi de ce se va hotărî, de ce angajamente se vor lua, va trebui să tragem concluzii. Nu eu hoărăsc excluderea unui membru important din partid”, a spus Haşotti.

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hapotti, a declarat, luni, că primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, s-a comportat într-o manieră incalificabilă, care presupune excluderea din partid. „Cine încalcă statutul, indiferent ce funcţie şi ce demnitate are, trebuie să suporte rigorile statutului. Domnul primar Cherecheş, înţeleg nu numai de la Antonescu, ci de la foarte mulţi colegi, inclusiv din judeţ, că s-a comportat într-o manieră incalificabilă, care presupune excluderea din partid”, a spus Haşotti. El a precizat că nu a auzit să se discute de excludreea din partid în cazul altor liberali în afară de Cherecheş. Haşotti a spus că eventuala excludere a lui Cherecheş va fi propusă Delegaţiei Permanente, pentru că acesta este primar de reşedinţă de judeţ.

Prima şedinţă a conducerii PNL din acest an, dar şi prima după învestirea Guvernului USL în decembrie, are pe ordinea de zi validarea secretarilor de stat ce revin liberalilor, precum şi o discuţie în ceea ce priveşte posibilele excluderi din partid, Cătălin Cherecheş fiind primul vizat.

Reclame

Etichete:, , , , ,

4 comentarii pe “(MEDIAFAX): Puiu Haşotti despre posibilele excluderi din PNL”

 1. puiu pk 14 ianuarie 2013 la 12:34 PM #

  „înainte de toate cred că ar trebui să aibă loc o discuţie foarte clară, sinceră şi colegială şi în funcţie de aceasta şi de ce se va hotărî, de ce angajamente se vor lua, va trebui să tragem concluzii.” Pai daca sunt unii care au acest gand corect, chiar nu se poate convinge seful ales de congres ca nu e de bine tziganeala de la tv si din presa si indeparteaza electoratul caruia incepe sa-i fie sila de noua linie a pnl

  Apreciază

  • Gondolin 14 ianuarie 2013 la 12:48 PM #

   ceea ce spuneai despre convingerea ”șefului” ar trebui să îi fi fost spus lui Chiliman. Și nu de ieri de alaltăieri ci de acum un an, de când și-a început atacurile la adresa lui Crin. Crin doar a reacționat… încă doar reacționează… din fericire pentru Chiliman, doar la nivel verbal – a îl exclude pe acesta din PNL nu ar fi o mare greutate. Crin Antonescu nu dorește însă (încă) această măsură. Din păcate Chiliman se vede că tare dorește să fie dat afară, și tot presează conducerea în această direcție.

   Apreciază

 2. Mihai 15 ianuarie 2013 la 10:40 AM #

  Viata a demonstrat ca nici un mare lider ce aplecat din propriul partid nu a reusit sa
  faca un nou partid; pe asta se bazeaza Crin. Paradoxul este ca desi Crin si-a ales
  cel mai bun moment pentru a see debarasa de adversari , acestia pot sa-i aplice
  cele mai grele lovituri posibile ; si asta deoarece , asa cum spunea madam Saftoiu,
  Crin este ranchiunos si nu poate depasi anumite frustari personale!
  Sunt sigur ca loviturile din aceste zile vor duce la pierderea bataliei pentru Presedentie
  din 2014; Pe de alta parte ,daca grupul Chiliman ar pleca in acest moment din PNL
  probabil ar fi beneficiarul nemultumirilor acumulate in viitorii 4 ani!
  Pentru ca doua lucruri sunt sigure : Ponta va merge cu Crin pina la capat si PNL va deconta esecurile guvernarii (un exemplu este Nicolaescu care s-a bagat la MS
  intr-un moment delicat si unde ia masuri aberante pentru electoratul liberal)

  Apreciază

 3. puiu pk 17 ianuarie 2013 la 11:34 AM #

  Raman la parerea mea: „ca nu e de bine tziganeala de la tv si din presa”….

  Apreciază

%d blogeri au apreciat asta: